Heya mdmdm gönül işde ne zaman kime konacağı belli olmuyor demekkiBu abla da çocuk gibi oyundan tanıştığına mı kaçmış… yakışıklı olsa gam yemem…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Heya mdmdm gönül işde ne zaman kime konacağı belli olmuyor demekkiBu abla da çocuk gibi oyundan tanıştığına mı kaçmış… yakışıklı olsa gam yemem…
Kaçmam da yani kaçtığına değmemiş. Onu anlatmaya çalıştım. JfjfjYakışıklı olsa kaçardın yaniiğ
Geliyordu terlik. İyi döndünnKaçmam da yani kaçtığına değmemiş. Onu anlatmaya çalıştım. Jfjfj
teyze deme lazım olurbana bırakabilirsin parayı bülent teyze xd dert etme
Benden bahsediyorsun sandım……….Bülent hn çok hassas biri,aşk dolu bir kadın. Yakışıklı erkek istemek de hakkı açıkçası...
Doğruu....teyze deme lazım olur
para için değmez beDoğruu....
tamam işte aşk arıyomuş sen bület hanımla yakınlaş...mirasını sana bıraksın sonra yarı yarıya kışırıznsjxbdj
iyice bi düşün haber et...para için değmez be
aşk parayla olmaziyice bi düşün haber et...
Olur da Bülent abi ile olmaz ahaha.aşk parayla olmaz
abla diyenler varOlur da Bülent abi ile olmaz ahaha.![]()
ne aşkı ya kendine gelxjnsjs sen para ver ben sana aşk bulurum xdaşk parayla olmaz
dinin imanın para olmuşne aşkı ya kendine gelxjnsjs sen para ver ben sana aşk bulurum xd
ajxnsjsnx var evet ama para da lazımdinin imanın para olmuş
hayatta daha değerli şeyler de var
Abi o abi... Abla diyenler açıp bakmış mı niye?abla diyenler var