Bulalım şunu lütfen

Konu sahibi son olarak 2990 gün önce görüldü
Arkadaslar bunlara aşık oldum ve istiyorum elle nin sitesinde yok göremedim instagramdan yazıyorum cevap yok bu ürünün kodunu arıyoruz arkadaşım ben bulamadık bana bunu bulalım lütfen.

Benim derdimle alay edeni vururum :D

88LryA.png

Ben beğendim etek ve pantolon ile rahatlıkla kombin yapabilirim ve rahat diye düşünüyorum en azından Harley den daha hafiftir eminim :u1:

Attım ama ben ondan cevap gelmesini bekleyemem Aksam AVM ye yol alacağım çünkü :liv:

dedemde böle bitane mest vardı

Ay bıktık sizin bu benzetmelerinizden karda topuklu mu giyelm ya :d

tamam tamam .d (e benzio ama napim)

botu bende beğendim ya , rock duruyor hafiftende
bikere sana amazondan bişi bulmuştum hatırladınmı bir ürün arıyodun , eve geçince bakim bulursam haber ederim birebiri değilde buna benzeyen tarz var bir arkadaşımda ona soruyım kadıköyden almıştı kendisi biraz gothic "bloodymary" takılmayı severde

tamam tamam .d (e benzio ama napim)

botu bende beğendim ya , rock duruyor hafiftende
bikere sana amazondan bişi bulmuştum hatırladınmı bir ürün arıyodun , eve geçince bakim bulursam haber ederim birebiri değilde buna benzeyen tarz var bir arkadaşımda ona soruyım kadıköyden almıştı kendisi biraz gothic "bloodymary" takılmayı severde

Ya lütfen bi bak Mall off a gidicem inşallah orda vardır AVM AVM gezmek istemiyorum inşallah pat diye bulurum :(

Kısa elbiselerde de güzel olur.
İnsallah bulursun Maria

Yazıklar olsun koskoca forumda bi ayakkabıyi bulamadınız :d tamam bitti bi daha derdimi size açmiyorum. xd

Aksaray Yer Altı Çarşısı'nda ₺24,90. İki tane alana ikincisi yarı fiyatına.

Maria Puder akasyada var mı ? yakın sayılırım kadıköydeyim ben
bakarım kaç numara giyiyorsun ?

Geri