Bukadarıda pess..!!

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
866k6.jpg

Gerçekten pes!
Müslüman bi ülke olarak gerçekten boykot edilmesi gereken bi konu, bilgilendirdiğin için teşekkürler ablam göz ardı edenlere yazık...

iyicene varya dinimizi ayaklar altına almaya başladılar Allah'ım bu tip kişileri ıslah eylesin ıslah olmuyolarsada nasıl biliyosa öyle yapsın :/

bunun icati nerde hangi ülkede yapiliyor merak ettim?
resimde duvardada arapca yazili biseyler var :S bunu bi müslüman yapiyorsa artik pes..

Bu neki madonna konserini unuttunuz galiba hac işaretleriyle çıktı kadın islama Hayır logosu yayınlandı arka planda , ve Türkiye'de o konsere bayıldı hala etkisinden çıkamayan ünlülerimiz var bizim . Madonna özentileri ünlülerimiz sanatçılarımız var bizim. boykot edilmesi gereken çok şey var bunlar bişey değil.

Bizde burda ediyoruz iste nike almak isteyen arkadaslar az bisi düsünüp almalari lazm ben ailemede söylicem, bu durum yanliz forumda kalmasin herkes bilgilendirilsin..

gerçekten de pesss paylaşım için saol cnm

Dinimize sahip cikacak gücte degiliz malesef osmanli doneminde oldugu giib bunlarda bunu firsat bildiler istediklerini yapiyorlar...
Madonna ve soad gruplari gibi bir cok musluman karsiti sanatcilarida genclerimiz karsi cikacagi yerde onlari ornek aliyorlar cok yazik...
Genclerimizin beyni internet ve tv ile beyni yikaniyor ve gittikce kendi dinimizden uzaklastiracak projeler yapiyorlar ve bizde bunlarin onune gecemiyoruz malesef...

dinimize açıkça ve fiilen saygısızlık yapanları listelesem bunu görmezsnz bile mizah dergilernden yerli veya ünlü sanatçılarına kadar hepsi böyle bunu biliyordum,ve kimseden yine ses çıkmaz çünkü biz BAĞIMLIYIZ,marka tutkunu gençlik özenti olmuş çıkmış,hiçbirhalt yapamayız yani.:)

dinimize açıkça ve fiilen saygısızlık yapanları listelesem bunu görmezsnz bile mizah dergilernden yerli veya ünlü sanatçılarına kadar hepsi böyle bunu biliyordum,ve kimseden yine ses çıkmaz çünkü biz BAĞIMLIYIZ,marka tutkunu gençlik özenti olmuş çıkmış,hiçbirhalt yapamayız yani.:)

haklısın feronia çok doğru söylüyorsun gençlerimizin çoğunda bu marka merakı olduktan sonra ne yapsak ne etsek böyle konuların önüne geçemeyiz

Hz.isanın tutku filminde hz isa carmıha gerılırken"affet Allahım bilmiyorlar"diye birseyler söylüyor.Allahın varlıgını ve bırlıgıne ınanıp bılsenler bunu yapamazlardı.

Müsluman olupta Allahın ısmını kolye yapıp acık secık dolasan vatandaslarımızde mevcut sahsen ben bunlarıda kınıyorum.

Bırde elestırı yapayım:)bızler ancak dınımıze hakeret edıcı eylemlerde bulunuldugunda ve musluman bır topluluk zulm gordugunde bırlık oluyoruz gerı kalan zamanlarda dının geregı olmayan her turlu fıtne fesat ve cırkef ıslerde onculuk edıyoruz malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri