Buhâri Aslında...

Konu sahibi son olarak 4449 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyisi başta Bknz.

O zâtın ismi ile rumuz açanı da en iyisi zamanla tanırsınız. Ben kendimi anlatmayı pek sevmem de. Mâzur görmenizi umuyor ve istirham ediyorum :hi:

Buhari Müslim'den ilham aldığınızı tahmin etmiştim :)
Yinede azcık bişiler okusaydık şahsınızla alakalı fena olmazdı (:

Buhari Müslim'den ilham aldığınızı tahmin etmiştim :)
Yinede azcık bişiler okusaydık şahsınızla alakalı fena olmazdı (:

Dediğim gibi, duygularımı belki ama kendimi arz etmeyi pek sevmiyorum. Nitekim beni ben anlatırsam nefs kokar ortalık. Ama beni başkası anlatırsa, o zaman ben de sizinle ben'i öğrenmiş olurum :)

Kulun kula duâsı makbûl. İyi tanırsanız, iyi duâlarınızı bekleriz inşaAllah :cici:

Buhâri'nin asıl ismi Muhammed el-Buharî'dir. İmam Buhâri diye de anılır. Müslim ayrı bir muhaddis. Fakat Buhâri-Müslim kaynaklı kitaplar mevcuttur. Belki de bunu kast etmiş olabilir LaL kardeşimiz.

Bknz.

Buhâri'nin asıl ismi Muhammed el-Buharî'dir. İmam Buhâri diye de anılır. Müslim ayrı bir muhaddis. Fakat Buhâri-Müslim kaynaklı kitaplar mevcuttur. Belki de bunu kast etmiş olabilir LaL kardeşimiz.

Bknz.

Evet tam üstüne bastınız, teşekkürler :cici:

Nickinizi görünce İmam Buhari oldu ilk aklıma gelen, sizde o yüzden almışsınız , ne güzel. Hoşgeldiniz tekrar :) Zaman içinde hakkınızda detaylı bilgi ediniriz nasılsa

ben senin nicki gorunce aklima buhara geldi once herkes ne geldigini yazmis bende yazim :d

zamanla taniriz senide o vakit ^^

Benim de aklıma BUHAR geldi .. Sonra ocakta Çayı unuttuğum .. :)
Şaka tabi .. Tekrar hoşgeldin kardeşim ..

Bende sizin nickinizin altında yatan o büyük zatı değil sizin biyografinizi okumak isterdim,"Sen kimsin" bölümü bu maksatta oluşmuş zaten,neyse sizi zamanla yorumlarınızın doğrultunda daha iyi tanıma fırsatımız olur inşAllah tekrar hoşgeldiniz (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri