Bugünkü şartlarda kaç çocuk yapılır?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ilk oncelik olarak, cocuga vakit ayirabilip, onunla oyun oynayacak zamanin ve sabrin var mi ona gore karar vermek lazim. Ozellikle de stresi cok olan islerde veya ulkelerde, malesef ilgi odagi cocuk olamiyor. Annelik veya babalik, onceden anlayabileceginiz bir sey degil. Cocuk olduktan sonra, tum fiziksel ve psikolojik zorluklara olan dayanikliliginizi gozden gecirmeniz lazim. Bunun yaninda da ne kadar yardim alabildiginize (aile, arkadas, bakici vs) gore, cocuk bakimi zorlasabilir veya kolaylasabilir.

Bir sonraki durum da tabi ki maddi zorluk. Ilk cocuktan sonra, durum degerlendirmesi yapip, kararinizi gozden gecirebilirsiniz.

Kayınvalide ve ya anneniz yakınsa destek alacaksanız bir tane olmalı.
Bir tane yeterli günümüz şartlarında.
Annem hep diyor yap ben bakarım Porto Riko'dan bir tane yapıp getireyim.

Doğumuza sebep olan ebeveynlerimiz aynı zamanda öleceğimizede sebep olurlar.kimi buna kader der kimisi imtihan,sen hiç birine aldanma bu dünya herkesin inandığı bir yalan..Ybn

36 bitti 37’ye bi tık kaldı hiç evlenmedim ola ki evlendim soyum devam etsin diye bir gayem yok sadece bir çocuk yaparım tek gayem ona iyi bir gelecek sunabilmek

İkizlerim olsun isterim olmuyor mu üçüz olsun. :)
Benim babam ikiz. Çocuklarında olmadı, torunlarda da yok. Bana kısmet olur umarım. İkiz çok tatlı ama yetiştirmek inanılmaz sabır istiyor. Biri ağladı mı öteki de basıyor yaygarayı, birine kırmızı üst aldın, diğerine turuncu aldın, bittin demektir… Ama aşşıırııı tatlı oluyor… Sana da bana da nasip eder rabbim umarım…

Benim babam ikiz. Çocuklarında olmadı, torunlarda da yok. Bana kısmet olur umarım. İkiz çok tatlı ama yetiştirmek inanılmaz sabır istiyor. Biri ağladı mı öteki de basıyor yaygarayı, birine kırmızı üst aldın, diğerine turuncu aldın, bittin demektir… Ama aşşıırııı tatlı oluyor… Sana da bana da nasip eder rabbim umarım…

Tüm zorluklarına hazırım angiecimm. Bunu bir dilek olarak evrene gönderiyorum. :)

Tüm zorluklarına hazırım angiecimm. Bunu bir dilek olarak evrene gönderiyorum. :)
Bizim komşunun kızı hamile kalamıyordu. Tüp bebek uğraştılar baya. Dördüz oldu. Hakkım varsa sana devredebilirim canım yelda <3 teyze olarak da severim ben :*

Tüp bebek başkasının çocuğunu seveceğiz vay be..

Bizim komşunun kızı hamile kalamıyordu. Tüp bebek uğraştılar baya. Dördüz oldu. Hakkım varsa sana devredebilirim canım yelda <3 teyze olarak da severim ben :*

O güzel, koca yüreğinden öperim seni.. Aynı oranda senin dileğinin de kabulünü diliyorum. Hem bak senin ailende olduğu için şansın da yüksek.. :)

Geri