hiç avon little black dress kullanmamış kadar kötü olamazsınız, lise 2'nin resmi sponsoruydu o, kalbimi kırarsınız inkar ederseniz. yine wish of love bir tık sevimli olmaya başladığında eliniz giderdi. sonra yavaş yavaş avoncu ablaları püskürtmeyi öğrenirdiniz... ve işte o ilk darbe. burberry weekend. aşırı genç kızlığın bir üst seviyesine atlama parfümü gibi bir şey. sonra yine avoncu bir ablanın yolun ortasında sizi kandırmasıyla perceive ile yolunuz kesişir, ardından celebre. durun dersiniz, durun avon kadınlar vurmayın, yeter, öldüm! ve üniversiteye doğru giderken son avoncu darbesi gelir karşısınıza. tataa-taam... avon - far away. artık büyüdün, artık o küçük kız değilsin dersin ve ilk açık parfümcü de en okkalı kokuyu seçmek istersin. dior - hypnotic poison... adı gibi zehirli ve seksi. üniversitenin başı için çok ağır ama metroda bütün erkekler sizin kokunuzu sorup sevgilisine almak için sıraya girer. belki de sevgili bahane. yavaş yavaş geliştirirken kendinizi, chanel - chance, chanel - coco mademoiselle ile karşılaşırsınız. dünyayı biz prensesler mi kurtaracağız sahiden... shiseido - zen, cacharel - noa ile pamuksu bir geçiş ister gönlünüz. ve bir hediye geçer elinize lancome - la vie est belle. tarzınıza uymaz ama seversiniz de... calvin klein - in2u ile ferahlayalım be derken, nasıl yani calvin klein - euphoria kullanmadan büyüyemezsin denir. yves saint laurent - manifesto araya girer. ver dersin onu da ver... adım adım sonra gelirken chloe girer hayatına. chloe - love ve love story... dersin ki ben buyum. aşk benim, hikaye benim. finale chanel chance tendre ile koşarsınız... aklıma gelenler bunlar, gelmeyenleri hatırlarız.
ağlayın.