Bugüne kadar kullandığınız parfümler..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bana çok yakışan bir parfümdür.
Ve senelerce sayemde almayan kalmadı lanetler hiçte sevmem ortamda aynı parfüm.

1633339561638.png

aynen hepiniz dior kullanıyodunuz...... lisede avoncu kızlara wish of love siparişini bi tek ben verdim bu sitede aynen.............

1633339847240.png

Çok etkili parfüm, hele ki şu pandemide çok işe yarıyor

aynen hepiniz dior kullanıyodunuz...... lisede avoncu kızlara wish of love siparişini bi tek ben verdim bu sitede aynen.............
Lisede ilk kullandığım rassasiden catherine oldu. O zamanlar henüz diorun D'sini bilmiyorduk. Adını umarım doğru yazdım. Şöyle yeşil bi parfümdü yanlış da hatırlıyor olabilirim ama yeşil renk var aklımda. Ama o dönem keşke avon olsaydı sipariş alırdım senden :d

Bellisima kullananlar ölse keşke.

Incandessence
Celebre
Perceive serisi
Rare Pearls serisi
Surrender
Attraction
Today, tomorrow, always
Cherish
Femme
Alpha
Mesmerize
Carolina Herrera
Love Potion
Amber Elixir
Posses
chanel

Ismini bilmedigim bircok ama ismini bildiklerim

Fakir styla

Privace
Caldion
Jagler
Buraya kadar genstik sonra

Bulgari
Fahrenheit

Yalniz aklimda takilan london lu bi tutun parfumu ve boss parfum var bunlarida bi deneyecem

Aslında çok var ama şişeleri attım hep. Şu aralar bu ikisi gözdem. İki kıştır alıyorum, tam kış kokuları.

1646940887251.jpeg

hiç avon little black dress kullanmamış kadar kötü olamazsınız, lise 2'nin resmi sponsoruydu o, kalbimi kırarsınız inkar ederseniz. yine wish of love bir tık sevimli olmaya başladığında eliniz giderdi. sonra yavaş yavaş avoncu ablaları püskürtmeyi öğrenirdiniz... ve işte o ilk darbe. burberry weekend. aşırı genç kızlığın bir üst seviyesine atlama parfümü gibi bir şey. sonra yine avoncu bir ablanın yolun ortasında sizi kandırmasıyla perceive ile yolunuz kesişir, ardından celebre. durun dersiniz, durun avon kadınlar vurmayın, yeter, öldüm! ve üniversiteye doğru giderken son avoncu darbesi gelir karşısınıza. tataa-taam... avon - far away. artık büyüdün, artık o küçük kız değilsin dersin ve ilk açık parfümcü de en okkalı kokuyu seçmek istersin. dior - hypnotic poison... adı gibi zehirli ve seksi. üniversitenin başı için çok ağır ama metroda bütün erkekler sizin kokunuzu sorup sevgilisine almak için sıraya girer. belki de sevgili bahane. yavaş yavaş geliştirirken kendinizi, chanel - chance, chanel - coco mademoiselle ile karşılaşırsınız. dünyayı biz prensesler mi kurtaracağız sahiden... shiseido - zen, cacharel - noa ile pamuksu bir geçiş ister gönlünüz. ve bir hediye geçer elinize lancome - la vie est belle. tarzınıza uymaz ama seversiniz de... calvin klein - in2u ile ferahlayalım be derken, nasıl yani calvin klein - euphoria kullanmadan büyüyemezsin denir. yves saint laurent - manifesto araya girer. ver dersin onu da ver... adım adım sonra gelirken chloe girer hayatına. chloe - love ve love story... dersin ki ben buyum. aşk benim, hikaye benim. finale chanel chance tendre ile koşarsınız... aklıma gelenler bunlar, gelmeyenleri hatırlarız.
ağlayın.

sauvage
nior
invictus
blue chanel
bir de mercedes varmış

Geri