Bugün yine cok yetenekliyim.

Konu sahibi son olarak 3378 gün önce görüldü
ZVgN3Z.jpg

Kullanmadiginiz kotlari degerlendirin diye konu acmissiniz. Hemen kostum ve kot şortumu nasıl degerlendirebilirim diye dusundum. Millet abajur falan yapmis bende telefonuma kilif yapayim dedim. Sonucu buraya attiginiz resimlerle bagdastiramadim ben. Bi icerledim tabi. Kime niyet kime kısmet dedim ve aseton kılıfı olarak kullanmaya karar verdim :D:D
(Bende yaraticilik varda işlev biraz zayif.)

:D Olmuş olmuş sonuçta değerlendirmişsin

Ben de su şişeme kılıf yapayım bari:p

Kuzucum Yorumsuz Bırakıyorum Bu Konuda Kendimi :p Bu Kılıf Her Şekle Giriomu :oy:

sen aslında biraz daha zorlasan ampülü bulurmuşsun da kamki , bence hiçte zorlama ya
üzerine yine kot felan yapıştırırdın zaten, ne gereği var salla.

Asetona kılıfı da ilk defa görüyorum Sıla :D
Eline sağlık:*

Mueddeb 'im aldanma burdaki resimlere valla hiç olmuyo. Bizzat denenmiştir :D:D

Alaz dikişleri patladi bugun hic kullanisli cikmadi :D

Araz çok fonksiyonlu kullanabilirsin tabiki. Yeterki benim gibi usta eller değsin :D

The ampul kılıfı yapmam asla. Cünkü ampul akpartinin simgesi, Lanet olasi ak parti simgesi der iğneyi makasi kendime batiririm :T:

Ahmosis yaratıcılık bunu gerektirir :pofur: (beceriksizlik mi desek yoksa) :D

Tiner kutusuna kılıf olarak kullanman teorem olarak daha uygun olabilirdi ama güzel bir çalışma yine, asetonsuz hayat olamaz herhalde yani.

Bende kotun arka ceplerinden telefon kılıfı bir adette tablet kılıfı istiyorum :D

Soğuk Kahve Kanka sana sağlamından bir kot pantolon yollayayım da bana da laptop çantası eğer kumaş artarsa telefona bir klıf yapsana :D

Tiner kutusuna kılıf olarak kullanman teorem olarak daha uygun olabilirdi ama güzel bir çalışma yine, asetonsuz hayat olamaz herhalde yani.

Fikri sevdim. Bu işi ticarete döküp tincercilerle bir anlaşma yapabilirim :nee:
Asetonsuz hayat renk özgürlüğünü kısıtlar, olmaz yani :nee:

@Soğuk Kahve Kanka sana sağlamından bir kot pantolon yollayayım da bana da laptop çantası eğer kumaş artarsa telefona bir klıf yapsana :D

Öfff sky babannem gibi konuştun valla :D:D 50 lira para verir 100 liralik sipariş verip üstüylede kahve içersin der. Sen pantalonlari babanneme yolla o sana bayramlik bile cikarir artan kumaştan :D

Fikri sevdim. Bu işi ticarete döküp tincercilerle bir anlaşma yapabilirim :nee:
Asetonsuz hayat renk özgürlüğünü kısıtlar, olmaz yani :nee:

Evet yüzler kalbin aynası değil Lgbt'nin simgesidir hüloooğğğ demi :/
Neyse güzel düşünmüşsün telefon kılıfı olsaymış daha kullanışlı olabilirdi denemelisin .d

Evet yüzler kalbin aynası değil Lgbt'nin simgesidir hüloooğğğ demi :/
Neyse güzel düşünmüşsün telefon kılıfı olsaymış daha kullanışlı olabilirdi denemelisin .d

Önce telefon kilifiydi zaten inanki görüntüsü de güzeldi. Telefon biraz icine kacti diye ustten keseyim dedim, bu defa da telefon acikta kaldi :D oranda sıkıntı yaşayınca cin fikrimi kullandım lkjsfkljsd

Öfff sky babannem gibi konuştun valla :D:D 50 lira para verir 100 liralik sipariş verip üstüylede kahve içersin der. Sen pantalonlari babanneme yolla o sana bayramlik bile cikarir artan kumaştan :D

Kanka aklın yolu birdir ama :D babannen de tam benim kafadan demek :D Neyse Sana kalsak çantasız kalacağım ortalıkta :D Allah,tan 2 tane laptop çantası var :D

Önce telefon kilifiydi zaten inanki görüntüsü de güzeldi. Telefon biraz icine kacti diye ustten keseyim dedim, bu defa da telefon acikta kaldi :D oranda sıkıntı yaşayınca cin fikrimi kullandım lkjsfkljsd

Avatarın zekan hakkında bilgi veriyor zaten beyin bedava kullanmayı bileceksin, kutluyorum seni vallah :D

Kanka aklın yolu birdir ama :D babannen de tam benim kafadan demek :D Neyse Sana kalsak çantasız kalacağım ortalıkta :D Allah,tan 2 tane laptop çantası var :D

Kanka kış geliyo ben sana laptop çantasi örerim :D Ben biraz sıkıntılı bi insanım ama, çanta yapımıda uzun iş biliyosun. Olaki sıkılıp bırakırsam lif olarak kullanırsın artık :D:D

Geri