Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yolunun bundan sonrası; huzurun, sevinçlerin ve kolaylıkların bol olduğu, hayallerinin vaktinde gerçekleştiği bir dönem olsun.İyi ki doğdun kanky kunky
Yeni yaşın nice güzellikleride beraberinde getirsin kardeşim. Sağlıkla, sevdiklerinle, huzur içinde yaşayacağın nice güzel yaşlar diliyorum. İyi ki doğdun : )
Seni tanımıyorken de diyordum yine diyorum dostum; kendin hakkında dilediğin her iyi dilek tesir edecek hayatına. İyiliğine, sağlığına inan. Zor zamanlar geçirmek aslında bir lütufun başlangıcı gibi. Hava kararacak ki güneş açsın, gök gürleyecek ki yağmur yağsın. Gücün daim, şansın bol olsun kardeşim. Nice sağlıklı, huzurlu yıllara