Oggy
Platin Üye
-
-
-
-
-
bugün numaramı taşımak için bir telefon şubesine gittim. görevliye numaramı taşıyacağımı söyledim. beni hemen yanındaki bayana yönlendirdi. önündeki tabureye oturdum. önce dikkat etmesem de bayanın eski sevgilime çok benzediğini fark ettim. sen burda napıyon kız sidikli anangiller nasıl diyecekken yakasında ismini gördüm. bana gülümseyip numaranızı alabilir miyim beyfendi dedi. içim bıcıştı, ayıp oluyo nazan hanım daha tanışmadan ne numarası dedim. numaranız dedi tekrar, nazan hanım sevgilimin olmaması numaramı alabileceğiniz anlamına gelmiyor dedim. tamam o zaman kimliğinizi alayım dedi. yok artık nikah işlemlerine mi başlayacaksınız hayatta vermem dedim. şaşkın bir yüz ifadesiyle bana bakarken oturduğum yerden kalkıp söyledim. bakın nazan hanım dedim, ben ciddi bir ilişki arıyorum eminim burada yüzlerce kişinin telefon numarasını alıyorsunuzdur lütfen peşimi bırakın, lütfen ısrar etmeyin diyerek şubeden hızla çıktım. arkamdan, beyfendi özür dilerim, beyfendi yanlış anladınız dese de geri dönmedim. numara taşıma ayağına benimle evlenecek akıllı.