Bugün ne yiyeceğiz düşüncesi..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunu düşünmekten ebem ağladı..yataktan çıkacağım ama ne yemek yapacağım muamma.

Bir amca vardi bizim akraba kahvaltı yaparken öğleni öğlen yerken akşamı sorardı erkeklerin en büyük yaşam amacı oysa bazen bir ekmek arası bile doymana kafi efendi

• Kahkaha
Tepkiler: W
Bir amca vardi bizim akraba kahvaltı yaparken öğleni öğlen yerken akşamı sorardı erkeklerin en büyük yaşam amacı oysa bazen bir ekmek arası bile doymana kafi efendi
Ben öyle şeyler yediğimde sanki o gün hiç yaşamamışım gibi bir hissiyat veriyor

Son düzenleme:
  • Hehe
Tepkiler: ne
Bide bizi düşünün her gün ne pişirsek diye düşünüyoruz buda yetmezmiş gibi bide beğendiremiyoruz..

Annemde öyleydi daha kahvaltı başında akşama ne yicez ne yapacan diye sorardı : )))) çok çekişir dik bu yüzden

Şikayet etmeyelim lütfen begendirin sizde enişdeme derim seni jfjcjcjc
Öyle bi mecburiyetimiz mi var beğenmeyen kendisi yapar. Selamımıda söyle ödödö

• sarılma
Tepkiler: ne
Annemde öyleydi daha kahvaltı başında akşama ne yicez ne yapacan diye sorardı : )))) çok çekişir dik bu yüzden

Öyle bi mecburiyetimiz mi var beğenmeyen kendisi yapar. Selamımıda söyle ödödö
Burdan artislenme evde kuzu kesilipde
Adam ne istiyorsa onları pişireceksin işte zkjcjf

ben bunu önceden valideye sorduğumda zıkkım derdi sonra pes ettim kendi canım ne isterse onu yaparım artık :d

ben de artık yemekleri ruletle belirliyorum
tencereyi açıp "ne çıktıysa kısmet" diyorum

geçen gün salçalı kaşık sapı yedik, gayet de doyurucuydu

Hiç böyle dertlerim yok valla, bu gün ne giysem diye düşünenlerdenim ben daha çok.

Bütün gün bir şey yemedim,yemek yapacak halimde yok.dışarıda gideceğim restoranlarda uzak en iyisi börek aldım..
IMG_3436.jpeg

1 aydır şarküteri & kahvaltı ürünleri sabah akşam tüketiyorum böylece ne yapsak derdi kalmıyor.

arada special olarak makarna

Geri