Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Bunu düşünmekten ebem ağladı..yataktan çıkacağım ama ne yemek yapacağım muamma.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben öyle şeyler yediğimde sanki o gün hiç yaşamamışım gibi bir hissiyat veriyorBir amca vardi bizim akraba kahvaltı yaparken öğleni öğlen yerken akşamı sorardı erkeklerin en büyük yaşam amacı oysa bazen bir ekmek arası bile doymana kafi efendi
Şikayet etmeyelim lütfen begendirin sizde enişdeme derim seni jfjcjcjcBide bizi düşünün her gün ne pişirsek diye düşünüyoruz buda yetmezmiş gibi bide beğendiremiyoruz..
Annemde öyleydi daha kahvaltı başında akşama ne yicez ne yapacan diye sorardı : )))) çok çekişir dik bu yüzdenBir amca vardi bizim akraba kahvaltı yaparken öğleni öğlen yerken akşamı sorardı erkeklerin en büyük yaşam amacı oysa bazen bir ekmek arası bile doymana kafi efendi
Öyle bi mecburiyetimiz mi var beğenmeyen kendisi yapar. Selamımıda söyle ödödöŞikayet etmeyelim lütfen begendirin sizde enişdeme derim seni jfjcjcjc
Yok ben sıkıntılı biriyim o konuda dolu dizgin yemek yemezsem moralim bozulur ondan.öyle ufak tefek şeyler sarmaz beni
Burdan artislenme evde kuzu kesilipdeAnnemde öyleydi daha kahvaltı başında akşama ne yicez ne yapacan diye sorardı : )))) çok çekişir dik bu yüzden
Öyle bi mecburiyetimiz mi var beğenmeyen kendisi yapar. Selamımıda söyle ödödö
Adam şuan karşımda peynir karpuz yiyor ödödöödBurdan artislenme evde kuzu kesilipde
Adam ne istiyorsa onları pişireceksin işte zkjcjf
Yosun için Fransa konsolosluğunda çalışıyor demişlerdi inanmamıştım..Şu sıralar en ideal yemekler...
Soğuk zeytinyağlılar, karpuz , menemen , peynir , kavun ...
rakı yazmayı unutmuş onu da ben yazayım bariŞu sıralar en ideal yemekler...
Soğuk zeytinyağlılar, karpuz , menemen , peynir , kavun ...