Bugün ne yesek..

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bugün pizza yedik ya
evde yaptık canım

IMG_20260504_223213.jpg

tercihen kızarmış ekmeğin üstüne sürüp yanında keyifci usulü çayla.. bazı bazı bazen de çay kaşığı ile kaşık kaşık..
yakaladı mı şahsen şahsımı fena yakalıyor özellikle o kan şekerinin düştüğü vakitlerinde..

@Nef'

O saatte bununla göz göze gelinmez nef, tartışmayı kaybedersin baştan söyleyeyim. ne yapayım seni diyorsun nutellayaa.. ama o çoktan kararını vermiş, kapağı açtıracak sana.

Bir kaşık alayım diye başlarsın bu merete, yeme isi uzar, kavanoz yarıya iner, sabah da kim yedi bunu diye masum masum bakarsın.

Bencee bu saatten sonra irade falan hikaye, bu iş ya hep ya hiç. kaşığı felan bırak, direkt kabullenip devam et yapman gerekeni yap ve bitir onu.. nasil olsa @Özlem bir diyet konusu açar, belki açmıştır yakin zamanda. 😀

Bu arada ben erikten devam : )

@Nef'

O saatte bununla göz göze gelinmez nef, tartışmayı kaybedersin baştan söyleyeyim. ne yapayım seni diyorsun nutellayaa.. ama o çoktan kararını vermiş, kapağı açtıracak sana.

Bir kaşık alayım diye başlarsın bu merete, yeme isi uzar, kavanoz yarıya iner, sabah da kim yedi bunu diye masum masum bakarsın.

Bencee bu saatten sonra irade falan hikaye, bu iş ya hep ya hiç. kaşığı felan bırak, direkt kabullenip devam et yapman gerekeni yap ve bitir onu.. nasil olsa @Özlem bir diyet konusu açar, belki açmıştır yakin zamanda. 😀

Bu arada ben erikten devam : )

batu bıraktırdı zaten .p
sadece bakıştık

sen kütürdet bakalımmmm umarım tuzlu limonlu biberli yemiyorsundur .p
bir de eriğe pul biber dökme modası başladı yaa

• Hehe
Tepkiler: RK
batu bıraktırdı zaten .p
sadece bakıştık

sen kütürdet bakalımmmm umarım tuzlu limonlu biberli yemiyorsundur .p
bir de eriğe pul biber dökme modası başladı yaa

Benim erikle ilişki hızlı başlıyor hızlı bitiyor, araya tuz limon pul biber girecek vakit bulamıyor 😂 dün duydum o pulbiberli modayı ama bana ters, sade seviyorum ben.

Geri