Bugün ne yesek..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hanim ablamiz kısır yapmış. Yiyoruz: )

ayy kısır yicem ben de...of ekşiliiii bayılırımmmm

• Kahkaha
Tepkiler: ne
birkaç gün sıvı beslenmem gerektiğinden cacık yaptım.lghdjgf. soğuması için dolapta..… içerken görsellerim, üşendim şimdi kalkmaya.........

Bi sipariş veriyorum 900 1000 vs vs hep böyle doğru düzgün bişey yemek için bugün de tost kola yiyek bari

Balkabağı aldım, ondan bize çorba yapacağım ve minnoşuma püre.
Menümün gerisi yok kfjf Buzlukta kıyma var köfte yaparım muhtemelen.

Mercimek corbasi pilav nohut salata yesinler
Ben kiymali karnabahar yerim
Olur olur bugüne de uydurduk biseyler çok şükür 😬

Buzluğu nohut alayım diye açmıştım sabah, sktsi geçmeye yakın tavuk görünce tavuğa döndüm. mantarlı soteye çeviririm büyük ihtimalle.

Annem harika. Evdeki yemeksizlikle ilgili bilgi veriyor, kendi hâliyle ilgili bilgi veriyor, sana ne yapacağımı şaşırdım zaten diye usanma belirtiyor, kendi yediğim şeyleri de eleştiriyor.

Hepsi tek mesajda. Saçma sapan şeyler dediği de, kokoreç, midye, şırdan vs. Hiç ağzının tadı yok ya, V İ Z Y O N sıfır.

WhatsApp Image 2026-04-10 at 17.08.22.jpeg

tavuk yiyecez
sahnede ben varım
başka kim olacak

IMG_20241002_025322.jpg

salonda oturuyoruz çocuklar abi tost yer misin dediler yerim dedim ilk servis postası geldi abi emekçi tostu buyur şekli onlar bana türko mürko absürt kelimeler alıştırıyolar ben onlara maneviyatı yüksek kelimeler alıştırıyorum da bazen affedersiniz ta... geçiyorlar sanıyorum oğlum bunun neresi emekçi tostu bu bildiğin şılapşılap tostu hıyarlar.. bu tarz şeylerde gönülleri kırmıyorum tabbi ki de burdan cemkiriyorum işte..

neyse sigara altı yiyelim bir kaç tane..

Ekli dosyayı görüntüle 132266

salonda oturuyoruz çocuklar abi tost yer misin dediler yerim dedim ilk servis postası geldi abi emekçi tostu buyur şekli onlar bana türko mürko absürt kelimeler alıştırıyolar ben onlara maneviyatı yüksek kelimeler alıştırıyorum da bazen affedersiniz ta... geçiyorlar sanıyorum oğlum bunun neresi emekçi tostu bu bildiğin şılapşılap tostu hıyarlar.. bu tarz şeylerde gönülleri kırmıyorum tabbi ki de burdan cemkiriyorum işte..

neyse sigara altı yiyelim bir kaç tane..

Afiyet olsun gecen güzel olsun

IMG_20260412_173044.jpg

dünden beri suratından belliydi laz uşağum aşçı başımız bugün devrildi istirahat ediyor.. ekürisi kamarot Orhan abi bugün bir şeyler yaptı sağolsun.. ehh işte fena değildi.. velhasıl yemek her zaman önemli insan oğlu için ama maviderinliklerde gemide daha çok önemli dedikodular mutfak zayıf olduğunda ilk ordan çıkıyor..

bir tencere yemeğe muhtaç olan insanların yardımcısı ol Allah'ım biz insanları açlıkla imtihan etme inşallah Amin..

İki gündür bohça mantı yiyorum. Bugün değişiklik olsun dedim üçgen mantı yaptım

Geri