Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ohaaaa özlemden sonra ben yazmaya şey oldum)) ay özlem aşk olsun bize yapacak bişii bırakmamışsın
))
Özii’cim dün ben oğlan dürüm seviyor diye dürüm söyleyip yemeği kaynattım bugün kocamı gazlayıp ona yaptırcam yarın anneler günü bir yemeğe çıkarız pazartesi günü düşünürüz dedim 3 günü planladım ve yemek yapmadan
Maşallah NildacımÖzii’cim dün ben oğlan dürüm seviyor diye dürüm söyleyip yemeği kaynattım bugün kocamı gazlayıp ona yaptırcam yarın anneler günü bir yemeğe çıkarız pazartesi günü düşünürüz dedim 3 günü planladım ve yemek yapmadan)
Öziii kızlar erkekler kim? Ay senin çocukların büyük mü ? Balım boşver ya sen bir haftalık yapıyorsun ısıtıp ıstıp yesinler. Prensesler gibi dinlen gez eğlen 💜🎀🥰Maşallah Nildacımbugün bende yapmıcam yemek topu kızlara attım onlar ne yaparsa : p erkekler evde yok bugün yarınada allah büyük : p
Gözün dönmüş Özlem 🤣
Canımsın sağol Özlem eskiler tarafından böyle hatırlanmak beni ne kadar mutlu ediyor bi bilsen eksik olma.
Niye beGözün dönmüş Özlem 🤣
Niye be![]()
Yoooo onurcan tavuk pilav diyince ona şey ettim mdmdmTavuk pilav olarak görüyorsun herkesii 🤣
Su bahsettigin dondurmaci mi?
Güzel görünüyor vasiyet edeyim de ben ölünce bunlardan yapsınlar oh miss keşke ölmesem de ben de yesem o zamanSadece bizim kabileye ait anneanne tatlısı. Pekmez yufka tereyağ ve bolca cevizle yapılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 133708
Ben söylersem yapmaz sen söylersen yaparGül abla yapsın ölmeden önce bi tadın yap sjxnsj