Sanem
Platin Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben senin icin hergun, ne pisirecegine dair konular acayim belki biraz yardimim olurAh be Sanem... Tamı tamına 365 günlük bir sürecin kilit sorusu olan bu soru şeysine çözüm bul benim için.p
Çorba mı yarıştırıcaz.fBana bi tarhana corbasi yetiyo
Bugun ki menuye bak istersen belki yaparsinÇorba mı yarıştırıcaz.f
@Sanem bizim sofra hep iki çeşitli..Dede baba etçil annem bakliyat türü ve sebze ağırlıklı ben gibi.. İster istemez şaşırıyoruz sofraya ne yemek koyacağımızı.
@Blackheart sirtaki yap.D
Bizim bamya çorbamız tarhanayı döver de geçer he heyyy.ffBizim ramazan da her daim tarhana corbasi olur iftarda.
Turuncu tarhana ama. (: o yuzden yarismaya gerenk yok .d baska yarismak isteyen adaylara basarilar dilerim. .d
Aç karınla sirtaki sarmıyor.Çorba mı yarıştırıcaz.f
@Sanem bizim sofra hep iki çeşitli..Dede baba etçil annem bakliyat türü ve sebze ağırlıklı ben gibi.. İster istemez şaşırıyoruz sofraya ne yemek koyacağımızı.
@Blackheart sirtaki yap.D
Şuan Bim de hesap kitap yapıyorum. Bakamiciğim.fBlackheart su salkimi alir misin surdan .p
Bana da kazandibi al bimden severim oranin kazandibini .dŞuan Bim de hesap kitap yapıyorum. Bakamiciğim.f
Sen de yumurta kır bizde görek..Menemen yapın.
tembel kadın yemeği
Feda olsun sana koli koli yumurtalar gülüm.Sen de yumurta kır bizde görek..