Bugün ne öğrendiniz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kullandığım vitaminlerin ekmek mayasından yapıldığını..

Şirketteki para kasasının içinde deniz kumu olduğunu..

Ve patronumun tam bir hak yiyici olduğunu..

Sinik davranınca tepeme çıkılıyor.
Carladım yola geldiler bu yüzden sıyrık olmam gerektiğini öğrendim.

Sent from my LG-H525 using Forum Fiend v1.3.3.

Beykoz da Kulindağ gibi
muhteşem güzel bir yerin olduğunu.

plüton'un büyüklüğü rusya kadar bile değilmiş. bu durumda gezegen olmamasından daha doğal bir şey olamaz yani. zaten kendi kendisini de temizleyemiyormuş.
bu arada yavuz sultan selim'in çıban olayı ile ilgili birkaç bi şey söylemek istedim. baya bilinen bi olaydır bu aslında, kendisinin hastalığının ismi şirpençedir ve soğuk tedavi şeklinde bir uygulama yapılması gerekirken osmanlı hamamında şifa bulmaya çalıştığı söylenir. yine de şirpençeden ölmek enteresan ama. bence başka mevzular dönmüş de olabilir.

Yapılan iyiliğin ve kötülüğün asla karşılıksız kalmayacağını...

zehirlendiği de söyleniyor; zehirlendiğini gösteren kaynaklar da var şirpenceden öldüğünü gösteren kaynaklar da. tarihçiler bu konuda bölünmüş durumda .d

zehirlenmiş olabileceği bence de daha güçlü bir ihtimal ama şirpençe hikayesi de çok meşhur. ne yazık ki asla emin olamayacağız, tarihin böyle üzücü bir özelliği var maalesef. :)

Kadınlar günlere giderken çocuklarını oyalasın diye genç kızları kiralıyorlarmış
Vay ben ölem

her buyuge amca denmeyecegini
uluslararasi iliskiler okumus ve bu konuda yuksek lisansini tamamlamis birisinin "kafka"yi bilemeyecegini
tek kisilik Turk kahvesi yapmanin hali yikama ile sonuclanabilcegini
yikanan haliyi duzlestirmek icin utu kullanilmayacagini

Sırt çantamı her gün yanımda taşımamın ne kadar gerekli olduğunu.

takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarılısın. bugün daha iyi anladım :)

çevremi değiştirmem lazım

aradığım dolma kalem asla piyasada yok fakat annemde var, hem de iki tane ama ikisinin de ayrı bölgelerinde problem var.
bir tanesi elimde, diğeri köydeki evdeymiş. bunların ikisinden bir tane sağlam çıkaracağım.
diye ümit ediyorum.
ya olaylar şöyle, görüntüsü estetik zevkime kesinlikle hitap ediyor, aşırı tatmin edici ama son yıllarda vintage modellerden çok yeniliğe gitmiş gibiler.
star wars desenli kalem istemiyorum mesela ben.
sonuç olarak ya bu kalemi tamir etmenin bir yolunu bulacağım ya da gidip böbreğimi verip bir koleksiyoncudan dileneceğim.
bence koleksiyoncu beyler bana acır.

özetle öğrendiğim şey annemde aynı kalemden bir tane daha olduğuydu.

çok fazla değer veriyorum bazı insanlara
verdigim degerin yarısının yarısını bile bana vermediklerini bugün dha çok öğrendim mesela

Vera bay'mış. Bayanlar o kelimeyi kullanmazlar çünkü.

Rüyanızda köpek yüzünüzden ısırınca acıyı hissediyorsunuz.

Geri