Bugün ne içsek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
IMG_20260411_052501.jpg

yatalı iki üç saat ancak olmuş telefon çalıyor acil abi aşaya gelmen lazım diye acil diye iniyorum tırı vırı iş çıkıyor böyle durumlarda fena tillt oluyorum seni fena çarpacağım son demlerini oynuyorsun üçüncü çarkcı çok bilmişmişlik de üstüne yok egodan gölgene bile yaklaşılmıyor ama herşey teorik değil işte pıratikte gerekiyor.. neyse taze çay var ayağı çocuklar içermisin abi çay ile dedim kandıramazsınız şunu bi içelim kahve peşine oda kurtarmaz ya uykunun en güzel yerinde kaldırılmayı olsun..

fosur fosur uyuyup duruyorsun
ne içeceksiniz
kalkınca bi su için

Budur

Ekli dosyalar

• 17759336012625751503382449744800.jpg
    17759336012625751503382449744800.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 2
2 dir viski masasinda tum israrlara ragmen icmiyorum.

Halbuki cok icesimde oluyor ama istemiuorum.

Su iciyorum.

Yani su icmek lazim en temizi

Keloğlan ne diyor, uyan güzel aç gözünü, seyredeyim gül yüzünü. -Ulan kardeşim diyen mi var be diyen mi var?
O zaman biraz da sabah birası, evden çıkmadan önce dış dünyanın iğrençliğine tahammül adımı.

Peki Hâmid Tarhan ne diyor, "Hep hâk değil mezar-ı dilber, nisyan olacak ikinci makber. "

Sevdiklerimiz ölünce onları unuturuz ya, işte unutmak onların ikinci kabridir.

Bugüm pıroğramım sıkışık, günü 3 parçay böldüm ve kendimi randevulaştırdım, fuhuşturdum kendimi adeta, fakat yapacak bir şey yok, dostlarımla olmalıyım.

O halde içelim.

WhatsApp Image 2026-04-12 at 08.43.53.jpeg

Mor karı kilipırım ve ben geldim merhaba. Bu bana bir kızdan hedayeydi. Benzinim bitmişti çak çak yanmıyor, al dedi kız senin olsun üstelik mor.
Ev böyle antin kuntin çakmak dolu, sürekli birileri çantama sende kalsın diye çakmak atıyor, ne ima ediyorlarsa...

Yürrüüü, ben senin bildiğin erkeklerden miyim?

1000056521.jpg

IMG_20260412_175326.jpg

ufak bir problem vardı yemek arası çayı içtikten sonra son düzlüğü bitirip maç izleyeceğiz aksilikler olmasa olmasında Allah'ım .. var olsun emekçiler

300 sene alkol içmiyorum ay rezil oldum ya geçende çocuk bile annem öğğğg kustu diyor bundan ötürü herkeslere benden çay :))

Al yine saçma sapan çakmak. Allahıma hiç kimden aldığımı hatırlamıyorum ya.

Bu arada benim 1 adet Zippo'm kayıp evde törere başladım.

Sunday ne ya.

1000056671.jpg

Geri