Bugün ne içsek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bugün ne içsek değil, dün ne içtik?fjhgf o kadar gazozun içinden seçmek biraz zor oldu. hepsi rengarenk, farklı farklı tatlar… biz @Oggy ile bayağı bir kafa yorduk. @Canis Major uğraşsız 'kolalı iççeem ya ben’ dedi.. @Randius da seçimi bana bıraktı -güven deyince bizfjgjkgh- güzel bir gündü, güzel vakit geçirdik. 'durun.... fotoğraf çekeceğim' deyince ikiletmeden, sorgusuz sualsiz üçü de gazozunu uzattı.fjghjg centilmen beyler.<34

1775462338295.png

bugün ne içsek değil, dün ne içtik?fjhgf o kadar gazozun içinden seçmek biraz zor oldu. hepsi rengarenk, farklı farklı tatlar… biz @Oggy ile bayağı bir kafa yorduk. @Canis Major uğraşsız 'kolalı iççeem ya ben’ dedi.. @Randius da seçimi bana bıraktı -güven deyince bizfjgjkgh- güzel bir gündü, güzel vakit geçirdik. 'durun.... fotoğraf çekeceğim' deyince ikiletmeden, sorgusuz sualsiz üçü de gazozunu uzattı.fjghjg centilmen beyler.<34

Ekli dosyayı görüntüle 131835
Randiusun gazozundan içtim çok kötüydü... oggy zaten lavantalı aldı ıyy.

Yani en güzeli benim gazozumdu arkadaşlar.

çay demlemeye üşendim sallama çay içiyorum.. ((((

bugün misafirlerim var
çay içiyoz ne yapalım

• Beğen
Tepkiler: ne
çaaah, fırla oğlum bize iki kola getir. yeni çıkmış. İçimi nası biliyon mu?… pehhhh

IMG-20260410-WA0001.jpg

bu türko erkeklerinin bir askerlik hikayeleri bir de gemicilerin gemi hikayeleri bitmez.. çocuklar anlatıyor dinliyoruz işte..
ben az anlatmayı sevengiller tarafındayım ağırlıklı olarak dinleyen .. masal anlatılmasın dan hoşlanmam yaşanmışlıklar olduğu vakit insanların geçirmişlikleri ne bileyim beni çeker kendisine.. aman bıdı bıdı da bıdı yaptın myself.. zaman aralığı benliğin keyif yapma vakti arka fonda hafif ses de nostaji parçalar mırıldanıyor ..

öteki dünyada ellerim yakanızda emekçilerin hakkını göz ardı eden kapitalist düzenin godoman insanları.. var olsun emekçiler..

Son düzenleme:
Geri