Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mastor gel içelim hesaplar senden

Sana çeyiz yapmıştır belki kfkfkfŞimdi size bir şey soracağım, sizce bu eski bulaşık makinesi neden benim odamda, hiç sorguladınız mı? Ben hiç sorgulamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 126841
Bu, bizim eski bulaşık makinemiz. 2-3 yıldır benim odamda. Siz bu makineyi yeni görüyor ve önce dolayısıyla sorgulamamış olabilirsiniz ama bu makine 2-3 yıldır benim odamda ve ben de hiç sorgulamadım...
Neden burada? Bilmiyorum. Annem koymuş. Annem üstüne bir şeyler yerleştirmeye devam ediyor kafasına göre, odamda işte ne görse fazladan, üstüne koyuyor, bir nevi komidin, bir nevi masa, sehpa adeta...
Hiç sorgulamadım, anneme de hiç sormadım bu neden burada? diye, annem de bir şey demedi.
Yarın gitse buradan, üzülürüm. Alıştım da, fakat odamda neden eski bir bulaşık makinesi var, hiç sorgulamadım...
Akıbeti ne olacak? Siz kadar bihaberim, hiçbir bilgim yok, sararmış filan iyice.
Enteresan, bir ara unutmazsam anneme sorayım.
Şimdi size bir şey soracağım, sizce bu eski bulaşık makinesi neden benim odamda, hiç sorguladınız mı? Ben hiç sorgulamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 126841
Bu, bizim eski bulaşık makinemiz. 2-3 yıldır benim odamda. Siz bu makineyi yeni görüyor ve önce dolayısıyla sorgulamamış olabilirsiniz ama bu makine 2-3 yıldır benim odamda ve ben de hiç sorgulamadım...
Neden burada? Bilmiyorum. Annem koymuş. Annem üstüne bir şeyler yerleştirmeye devam ediyor kafasına göre, odamda işte ne görse fazladan, üstüne koyuyor, bir nevi komidin, bir nevi masa, sehpa adeta...
Hiç sorgulamadım, anneme de hiç sormadım bu neden burada? diye, annem de bir şey demedi.
Yarın gitse buradan, üzülürüm. Alıştım da, fakat odamda neden eski bir bulaşık makinesi var, hiç sorgulamadım...
Akıbeti ne olacak? Siz kadar bihaberim, hiçbir bilgim yok, sararmış filan iyice.
Enteresan, bir ara unutmazsam anneme sorayım.
Kırmızı şarap mi geliyor sanki )saat ilerlesin azcık bakalımmmm
Kırmızı şarap mi geliyor sanki )