Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Günlük kaç litr içiyorsun salkımımAşaaaam içeriz waterr
3-3,5 şekerrGünlük kaç litr içiyorsun salkımım
Ben de şuvan porçöz tuz ruhu kullanırken kullanım alanımı şaşırdım. Mideye mi götürsem nedir.dd İçim dışım tadım tuzum hürpak olur..ddKezzap
Geçen gün birisi öldü temizlik malzemelerini karıştırdığı için. Sizin çocuklarınız var özellikle buharlı temizlik öneririm, temizlik malzemesi kullanımını minimuma indiriyor ve sağlıklı daBen de şuvan porçöz tuz ruhu kullanırken kullanım alanımı şaşırdım. Mideye mi götürsem nedir.dd İçim dışım tadım tuzum hürpak olur..dd
Yani canıma bile bile kast ediyorum evet. Yeğenlerimin annesi daha kötü. Ben indirgenmiş haliyimm. Buharlı hiç düşünmedim Hayal ve anam almaz.p O sevmiyor el harici teknoloji aletlerini.Geçen gün birisi öldü temizlik malzemelerini karıştırdığı için. Sizin çocuklarınız var özellikle buharlı temizlik öneririm, temizlik malzemesi kullanımını minimuma indiriyor ve sağlıklı da![]()