Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ay çok güzel oldu benim ne attın ki?Reyhan şerbeti yaptım, berbat olmuş. Bir daha da yapmam.
Reyhanı yıkayıp kaynattım biraz. Yapraklarını süzüp azcık şeker kattım. : )ay çok güzel oldu benim ne attın ki?
Nasıl yaptın birde?
Reyhanın üstüne sıcak su döküp demlemeye bırakıyorsun . İsteğe bağlı şeker atıyorsun sıcak su ile birlikte.Reyhanı yıkayıp kaynattım biraz. Yapraklarını süzüp azcık şeker kattım. : )
Evet öyle bir şeyler vardı ama dün alelacele yaptım, bir şey eksik dedim ama üstünde de çok durmadım, hiçbir yere de bakmadım. Yoksa severim reyhanı. Bir sonrakine artık.: )Reyhanın üstüne sıcak su döküp demlemeye bırakıyorsun . İsteğe bağlı şeker atıyorsun sıcak su ile birlikte.
Daha sonra süzdüğün suyun içine bir çubuk tarçın , biraz karanfil atıyorsun ..
mükemmel bir tat oluşuyor![]()
Gözünü kapasan soda içtiğini anlamazsın öyle bir soda.. .p@İki nokta, karbonatlı gibi o ya
Annem onun içine tarçın da atıyor. Bi dahakine bi de öyle dene bakem belki beğenirsin…Reyhanı yıkayıp kaynattım biraz. Yapraklarını süzüp azcık şeker kattım. : )
Çok sallama yapmışım, şimdi fark ediyorum.: )) Teşekkürler, Cuma günü pazar var, alıp yaparım artık. : )Annem onun içine tarçın da atıyor. Bi dahakine bi de öyle dene bakem belki beğenirsin…
Oluyor mu öyle ya.. .dSADE TÜRK KAHVESİ.
CHATGPT yorumlatacağım:p
Bu ara bende taktım falcı bacı dan güzel yorumluyor nslzksSADE TÜRK KAHVESİ.
CHATGPT yorumlatacağım:p