Bugün ne giydiniz?

Konu sahibi son olarak 2791 gün önce görüldü
dün amatör seslerde klaus bişey dedi ona da söyledim iyiki erkek dogmusuz Allah yüzümüze bakmış diye.

bu posttada tekrar ediyorumm..

bi kot, bi tisihrt tamamdır işimiz :d hayır benim( genelde erkeklerin) 4 gün sonra bile ne giyecegim de belli katlı sıradaki hangisiyse artık :D

Evet o konuda rahat gerçekten :D Gerçi bende tam sırası gelen değil akşamdan kuruyorum kafamda ne giysem diye 🤦‍♂️

hocam benim sabit hep hangisini hangısıyle gıysem uyuyor düz renkler o yüden onuda düşünmüyorum öyle bi rahatlık :D

Yazın nispeten daha kolay da, kışın daha zor bu işler :D Gerçi akşamdan düşünüyorum dedim ama aynı sizin dediğinize geldi tişört pantolon :D

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Arkadaşlarim görsel atmayacaksaniz ne çenenizi yoruyorsunuz hayal gücümüzü mü çalıştıralim ne giydiginizi düşünmek için? Eger öyle ise hepinize tuhaf şeyler giydirip yapay zeka ile aticam buraya....

Evet o konuda rahat gerçekten :D Gerçi bende tam sırası gelen değil akşamdan kuruyorum kafamda ne giysem diye 🤦‍♂️

hocam benim sabit hep hangisini hangısıyle gıysem uyuyor düz renkler o yüden onuda düşünmüyorum öyle bi rahatlık :D

Yazın nispeten daha kolay da, kışın daha zor bu işler :D Gerçi akşamdan düşünüyorum dedim ama aynı sizin dediğinize geldi tişört pantolon :D
EVde es olunca utulu sirali hazir vaziyette giy cik yapilir tabiii. afsg

Zenit de aksamdan dusunup dursun sabah ne giyinsem... utu'yu de kendi yapiyor...

Erkekler icin Evliligin guzel yanlari... adsfd

EVde es olunca utulu sirali hazir vaziyette giy cik yapilir tabiii. afsg

Zenit de aksamdan dusunup dursun sabah ne giyinsem... utu'yu de kendi yapiyor...

Erkekler icin Evliligin guzel yanlari... adsfd

yanlız hha ütü yaptıgında niye müdahil olmadım? sizlerin ne diyecegini merak ettim. ütü elimde okuyordum o mesajları. tşk :D

Geri