Bugün ne giydiniz?

Konu sahibi son olarak 2761 gün önce görüldü
İste kedi dedigi Kürt kedisi, onun paylasimi varmis, begenmemisiz.
Sonraki kedi de Kürt kedisini yanına cekip doldurup doldurup bize yollamak icin ona yaptigi sevimlilikler 😄
Peki ortalik karisti da Anna hanimcim nerde, yok. Amacina ulasti cunku 😄
Hıım Anna' ya bak sen kuyuya taşı atmış 40 kankası olarak çıkaramamışız. Gökçe' ye hep anı bunlar Anna teyzesinin blender zamanlarının delili. Okur okur güler artık annesiyle.
Neyse geldim madem ne giyinmişim bakayım..
Aaa giyinmemişim çünkü çok sıcak ve de esmiyor.

Kedoma benim gibi saniyesinde kiss atacaktınız ki şu anna’nın ağzına laf vermeyecektiniz…
bana gelecek değildi o likelar, tabii ki kızımın pötikareli pantülüne geldi♥️
Ayrıca göbeğime laf edilmiş, gizlemişsin filan denmiş kxjd ne diyebilirim ki DOĞRU
BUGÜN İTİBARİYLE BU FORUMUN BANA BİZE GÖRE BİR YER OLMADIĞINI JFJF

Kedoma benim gibi saniyesinde kiss atacaktınız ki şu anna’nın ağzına laf vermeyecektiniz…
bana gelecek değildi o likelar, tabii ki kızımın pötikareli pantülüne geldi♥️
Ayrıca göbeğime laf edilmiş, gizlemişsin filan denmiş kxjd ne diyebilirim ki DOĞRU
BUGÜN İTİBARİYLE BU FORUMUN BANA BİZE GÖRE BİR YER OLMADIĞINI JFJF
1_org_zoom.webp

gün içerisinde yazacaktım da neyse dedim.
gökçe daha konuşamadığından şikayetlerini dile getiremiyor onun yerine dayısı olarak ben şikayetlerini sunuyorum. o pantolon ne, rezalet.

Motur montu

Motur kotu

Tshirt kask eldiven

Ahahhaa alemsiniz ya... adsf

Yakin zamanda Run'un tarifesine gecmeyi dusunuyorum, tepkisiz ilerlemek... benim icin cok zor olacak ama denicem... :d
Run 27 yılını verdi hanfendi.
İşin kötü yanı like verince al beğeniyi sus diyorsun.. ben şu an olduğu gibi yazarak açıklama yapıyorum..
Normalde mesaj sayım 500 falan olurdu.. aha sıfır bu etkileşim vermedi demesinler diye yazıyoruz.
@Kürt Kedisi
@Larien ve minik Gökçe. Hepinizi beğendim.
Öyle dümenden like vererek değil bak.. açıklamalı, kıymet bilinir mi..

Run 27 yılını verdi hanfendi.
İşin kötü yanı like verince al beğeniyi sus diyorsun.. ben şu an olduğu gibi yazarak açıklama yapıyorum..
Normalde mesaj sayım 500 falan olurdu.. aha sıfır bu etkileşim vermedi demesinler diye yazıyoruz.
@Kürt Kedisi
@Larien ve minik Gökçe. Hepinizi beğendim.
Öyle dümenden like vererek değil bak.. açıklamalı, kıymet bilinir mi..

Teşekkürler… Tabii ki ben ve yeğenin gökçe bunun kıymetini bileceğiz… çorap yer misin, bu aralar ikramları bu yönde, böyle teşekkür edebillir sana:d

Geri