Bugün ne giydiniz?

Konu sahibi son olarak 2761 gün önce görüldü
siyah üzerine krem rengi desenleri olan triko mini bi elbise
siyah çorap
siyah çizme

zumrut yesili esarp,siyah deri gomlek, kot etek, harkulade tiksinc is ayakkabilarim :D bunlarin kadinsi modellerini nerden bulurum acaba ya ayagimda yaba gibi duruyor :D

Siyah pantolon, bilekleri ve yakası hardal detaylı siyah tunik, siyah yüksek topuklu ayakkabı.

Beğenenler beğene tık :p ajskmssnslk duruma göre giyeceğim :p :D

zumrut yesili esarp,siyah deri gomlek, kot etek, harkulade tiksinc is ayakkabilarim :D bunlarin kadinsi modellerini nerden bulurum acaba ya ayagimda yaba gibi duruyor :D

Geçen senin stok kontrol videonu izledim. Bi an dejavu yaşadım fabrikada stok kontrolü sayım yaptığım günler geldi aklıma :d

Geçen senin stok kontrol videonu izledim. Bi an dejavu yaşadım fabrikada stok kontrolü sayım yaptığım günler geldi aklıma :d

Ya bombos depoda mecbur giymek zorundayiz o yabalari. Sacma sapan kurallari var.) Sen de mi kontrole gidiyorsun ? :D

Ya bombos depoda mecbur giymek zorundayiz o yabalari. Sacma sapan kurallari var.) Sen de mi kontrole gidiyorsun ? :D

Yok Mersin'de çalışırken depo şefiydim ben. Ambalaj stok sayımı kontrolü falan yapardım 2-3 ayda bir. Senin gibi elimde böyle stok dökümüm dolanırdım :d

Yok Mersin'de çalışırken depo şefiydim ben. Ambalaj stok sayımı kontrolü falan yapardım 2-3 ayda bir. Senin gibi elimde böyle stok dökümüm dolanırdım :d

Bizimki hirsizlik oldugunda rapor hazirlamak icin genelde. Adamlar surekli caliyor .p

Bizimki hirsizlik oldugunda rapor hazirlamak icin genelde. Adamlar surekli caliyor .p

Benim öyle bir sorunum yoktu, depo görevlisi duruyodu başında ben kontrol ediyordum. .pTırdan mı çalıyorlar depodan mı nasıl hırsızlık oluyor?

o kadar yazıp çizeceğine bi resmini paylaşsaydın daha iyi olurdu :D

Pardon da bu acaba sizi ilgilendirir mi Gaddar arkadaş. Ayrıca absürtmüş gibi bunun neresinde gülünecek bir şey var anlamadım.

Kırmızı trençkot
Siyah bluz
Siyah jean
Siyah stiletto

Mor bluz ve siyah puantiyeli etek.

Gri kazak + koyu yesil pantolon..toz pembe chucks + kirmizi ceket ve son olarak kahverengi canta :p

Siyah deri ceket
Beyaz gömlek
Kırmızı jean
Siyah topuklu ayakkabı

En guzel besiktasin cocuklari sever yazili tisort alta kot siyah ince bi ceket siyah babet ve canta [emoji14]

#Aslolan hayattir
Hayat Besiktas

Mavi kot pantolon, siyah bir tişört ve spor ayakkabı. Yanında da üşürsem diye hırka :nee:

Pazartesi böyle anam, beğenmeyen küçük oğluna almasın ne yapalım :trip:

Saçma sapanım bugün :T:
Siyah tayt,
Ekru triko
Bordo çanta ve bordo spor papuçlarım.

Beyaz gömlek
Siyah papyon
Siyah pantolon
Pembe ince kemer
Siyah mokosen ayakkabı

Füme pant.
Siyah triko