Dar değil, dapdar…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dar değil, dapdar…
Beni şirazeden çıkarmayın. Ne pantolon dar, ne de ben kiloluyum… oturma pozisyonundan ötürü dar görünüyor. Ayağa kalktığımda çok bol.Dar değil, dapdar…
Tayt giymişsin.Beni şirazeden çıkarmayın. Ne pantolon dar, ne de ben kiloluyum… oturma pozisyonundan ötürü dar görünüyor. Ayağa kalktığımda çok bol.
100 tane kızdan aynı anda ret yeseydim özgüvenim bu kadar kırılmazdı. Adam tek başına giydiklerimi sorgulattı bana.hatem kızma abi ama üstüne giydiğin gömlek de dar bu arada.............
Sinirlenme nefes alamıcan şimdiBeni şirazeden çıkarmayın. Ne pantolon dar, ne de ben kiloluyum… oturma pozisyonundan ötürü dar görünüyor. Ayağa kalktığımda çok bol.
abi teessüf ederim senin özgüvenini kıran benden sonra gelenler lütfen....... ben profesyonel bir bakışla yorumumu yaptım çıktım..........100 tane kızdan aynı anda ret yeseydim özgüvenim bu kadar kırılmazdı. Adam tek başına giydiklerimi sorgulattı bana.
Ya, düz mantık pantolon giyen insanlarız. Giderim elime alırım bi pantolonu deneme kabininde denerim yırtığı mırtığı var mı bakarım alır giderim. Niye Cemil ipekçi gibi yorum yapıp gidiyorsun.abi teessüf ederim senin özgüvenini kıran benden sonra gelenler lütfen....... ben profesyonel bir bakışla yorumumu yaptım çıktım..........
otuzsekiz bucuk.....Ya, düz mantık pantolon giyen insanlarız. Giderim elime alırım bi pantolonu deneme kabininde denerim yırtığı mırtığı var mı bakarım alır giderim. Niye Cemil ipekçi gibi yorum yapıp gidiyorsun.
@w 44,5 numara ayakkabı her markada yok Türkiye’de
Eşine bulursun Türkiye’de senin numaran yokotuzsekiz bucuk.....
mevzu benim ayak degil senin pantolon.....Eşine bulursun Türkiye’de senin numaran yok
Uu beybi
Ee alalım bi görsel de gözümüz gönlümüz açılsınBen de bol paça geniş paça pantolonlari asla giymem kirmizi cizgim
yazmayacaktım şunu görünce dayanamadımhatem kızma abi ama üstüne giydiğin gömlek de dar bu arada.............