Bugün ne giydiniz?

Konu sahibi son olarak 2770 gün önce görüldü
flzKI8.jpg

Günün bu bayram ne kesiyoruz, karı-kız mı kombini.

bayram gunu basic pontol-kazak kombiniyle karsinizdayim efenim. millet gelmeden, kucuk kiz kardesimle a la catwalk mankeni pozlari verdik ve salonda yuruyuslerimizi yaptik, foti shoot ile bitirdik (:d):
ARTIK GELEBILIRSINIZ EID MUBAREK
**

Son düzenleme:
bayram gunu basic pontol-kazak kombiniyle karsinizdayim efenim. millet gelmeden, kucuk kiz kardesimle a la catwalk mankeni pozlari verdik ve salonda yuruyuslerimizi yaptik, foti shoot ile bitirdik (:d):
ARTIK GELEBILIRSINIZ EID MUBAREK
Ekli dosyayı görüntüle 95666

oldukça minimal ve hoş durmuş. sadelik kadar gösterişli bir şey yoktur da ben niye duvardaki fayanslara takıldım, evinizin duvarında neden fayans var ?

oldukça minimal ve hoş durmuş. sadelik kadar gösterişli bir şey yoktur da ben niye duvardaki fayanslara takıldım, evinizin duvarında neden fayans var ?
thenk yu ^^ haha demin anneme sordum ve yanit olarak: kolay temizlenmesi icin + duvarlarin cizilmemesi icin dedi. bizler kucukken, annemin ve babamin oldskool cozumu buydu :d bu evde ne canavarlar yetisti. buyuduk, simdi de sira torunlarda.

thenk yu ^^ haha demin anneme sordum ve yanit olarak: kolay temizlenmesi icin + duvarlarin cizilmemesi icin dedi. bizler kucukken, annemin ve babamin oldskool cozumu buydu :d bu evde ne canavarlar yetisti. buyuduk, simdi de sira torunlarda.

ahah, oldukça açıklayıcı ve tatmin edici bir cevap oldu, annene saygı duyuyoruz bir canavar yetiştirmek kolay değil.

Ogi, sen de mandal görünce illa burnunu sıkıştırıyor musun....
Ben hem burnumu hem kulağımı illa sıkıştırıyorum da...

Annem diyor ki, git giiit pantolonun balkonda al diyor,
Gitmeyeyim anne orada mandallar var,
Anne girmem ben mandallı balkona...

diyorum,

Ne güzel şiyirdir o,
Orada toplar tüfekler tayyareler var...

Ayy Ogy ne kadar yakışmış ne kadar karizma olmuşsun maşşallah kardeşim yaa

Bugüm ne giyemedim? İşte bunu... Bunu kim sökmüş yağğğ diye seslenmemle, annenim öf geçen sen daha güzel bağlayacam deyip söktün bıraktın ya, demesi bir oldu...
Doru...
Yine bir hevesle elime aldım da, ay fenalık geldi, ben bununla uğraşamam, başka şey giyiyım.

o2h9vga.jpg

Geri