Bugün ne aldınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Almamadım ama hediye geldi.
Kullanmaktan korkuyorum..
IMG_7809.jpeg

Günahlar aldım. Günahlarımı bahşişlerle ödemeye çalıştım. Bırakacağım bu hayatı, böyle devam etmez.

50 fr’lık deri eldivenin 6 frank’a düşmesi ne kadar büyük saçmalık.demek bunlar 6 franktan bile para kazanıyormuş hain Zara!
IMG_7883.jpeg

Trampet aldım. Kendime bi tane devlete de bi tane aldım.

Ötekini sarayda çalsınlar artık.. 400 dolarlık ürüne utanmadan 25K veriyoruz pü abv.

İsviçre vatandaşı mısın? Çok zor vatandaşlık veriyormuş galiba bir ara çok araştırmıştım
Hollanda vatandaşıyım o yeterli burada yaşamak için.evet zor öyle herkesi her kültürü kabul etmiyor sonra başına bela olacağını iyi biliyor

Refah seviyesi en yüksek ülkelerden biri neden kabul etsin ki zaten :d
Burası diğer Avrupa ülkeleri gibi değil.hiç tölerans yok.suç işlersen direk sınırdışı ediyor,sosyal ödenekte fazla durursan oturumunu uzatmıyor.halkı çok eğitimli ve bir polis gibi sorumluluk taşır..Para cenneti işi bilene

Öf... Tropicana.

Mücerret Hanım'a deseydim ki, Mücerret Hanım Mücerret Hanım, çok içmişem Ay balam yüregim yaniyır deseydim, deseydim ki ay şöyle su neyin gibi bir şey yok mu? Hemen giderdi bahçadan toplardı ve bana mebbe suyu yapardı... @Mueddeb ayol kocaya mı kaçtın neredesin? Artık yeter ben de kocaya kaçıcağım...

Evet gerçekten de daha kötü bir meyve suyu olabilir mi? İstersek yaparız, neden olmasın? tadın bir meyve suyu. Üstünde "Bursa'dan....." filan gibi birtakım yalancı ibareler var ama gerçekten de sanki şeftali değil tadı armut Allah affetsin.

Tıropikâğna almayın , iğrenç kötüsü.

Şırnak’tan aldığım Hiroto sushi’yi bugün sabırsızlıkla deneyeceğim..
IMG_8208.jpeg

Gene yarınlar yokmuşcasina para harcamaya başladım.

Ekli dosyalar

• 20240305_221616.jpg
    20240305_221616.jpg
    57.8 KB · Görüntüleme: 7
Geri