Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Joker hakkımı kullanmak istiyorum..Kaç cm çıktı
Bayram indirimde 120 TL'ye %50 indirimle satılan rimel şu an 600 TL olmuş. Bu fiyatlar gerçek olamaz ve boykot etmek gerekiyor.bugün önerdiğim meybilin nimyork glossun başka rengini alacaktım ama o zaman indirimle 167, gratislerde 142 tl’ydi… bugün indirimli fiyatı 291 tl olmuş. indirimsiz 416 tl. huda beauty misin sen kız? hisse niyetine geçmez mi bu glosslar? zirvedeyiz… onun yerine roll-on stokladım. allah kabul etsin.
sorma leftycim kozmetikte inanılmaz bir artış var. markete, mağazalara girince de anlıyoruz elbette ama kozmetik ürünlerin içerikleri pahalı olduğundan çok kısa sürede 3-4 katına çıkıyor her şey. missha’nın fiyatları hepsinden daha uyguna gelmeye başladı artık. piyasadaki çoğu üründen de kaliteli missha bence.Bayram indirimde 120 TL'ye %50 indirimle satılan rimel şu an 600 TL olmuş. Bu fiyatlar gerçek olamaz ve boykot etmek gerekiyor.
Cilt bakım kremi ve güneş koruyuculara verilen paraya acımam ancak rimel zaten iki sürmeden sonra hangi marka olursa olsun topaklanma yapabiliyor.sorma leftycim kozmetikte inanılmaz bir artış var. markete, mağazalara girince de anlıyoruz elbette ama kozmetik ürünlerin içerikleri pahalı olduğundan çok kısa sürede 3-4 katına çıkıyor her şey. missha’nın fiyatları hepsinden daha uyguna gelmeye başladı artık. piyasadaki çoğu üründen de kaliteli missha bence.
@yoSun acilen rimel tarifi bulmalı diyenler? ahahah. babaannem eskiden kuzenlerimin kaşına kirpiğine ceviz kabuğunu sürermiş hepsinin upuzun, gür kaşı kirpiği var. cevizden bir şeyler yapabiliriz belki…
Çok seviyorum bu aleti
Kupon yap hafta sonu biraz cebimize para girsinHisse senedi aldim![]()
Kupon yap hafta sonu biraz cebimize para girsin
İyi bekliyorum üç maç yüksek basacağımyarin yapalim.