Heisenberg
Altın Üye
daha para harcamaya fırsatım olmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaa çok güzel onlar, kekiklisi fesleğenlisi de çok güzel ve sadece File'de var.: ((file marketteki şu efsane zeytinli ekmeklerden aldım
Kilosu 7,5 TL miss gibi patatesin.evde patates bitmiş, alayım bari.
Burada sürekli değişiyor, son baktığımda 12,5 TL idi.Kilosu 7,5 TL miss gibi patatesin.
Çok pahalı, biraz pazarı ve gez.Burada sürekli değişiyor, son baktığımda 12,5 TL idi.
Pazar fiyatı bu : ((((((((Çok pahalı, biraz pazarı ve gez.
Pazarlık et.Pazar fiyatı bu : ((((((((
Hiç yapamadığım şey.: ))))Pazarlık et.
5 kilo alacağım 10 TL olmaz mı kilosu de, verirler..Hiç yapamadığım şey.: ))))
Tam tersini onlar yapıyor.: ))5 kilo alacağım 10 TL olmaz mı kilosu de, verirler..
Adana'ya taşın, 5 TL alırız..Tam tersini onlar yapıyor.: ))
hangi oyun wow mu cod muBattlenet çekmiş 12 aylık subs
hangi oyun wow mu cod mu
ikariam'ı görünce dikkatimi çekti. bildiğimiz ikariam, oyun?ikariam ambrosia
gladitaus yakut
risk gem
böyle
soğuk sandviç yapıyorum ben onlardan çok güzel oluyor ve balkan sosu da çok güzel denemediysen tavsiye ederim labneyi sosu sürüp roast beef marulla muazzam oluyorYaa çok güzel onlar, kekiklisi fesleğenlisi de çok güzel ve sadece File'de var.: ((
aynen kral yeni serverda top 5 teyimikariam'ı görünce dikkatimi çekti. bildiğimiz ikariam, oyun?
kirve kaça aldın parça parça söyleseneBugün GStar’da indirim vardı yine aynı renk elbise aldım.!gardolabın içi siyah beyaz giyimle doldu..
Ekli dosyayı görüntüle 115539
ilk çıktığında birkaç yıl oynamıştık. 300 spartalı misali birkaç kişi ile onlarca üyesi olan ittifaklara karşı mücadele veriyorduk. top ittifaklara girmiştik bir ara. hey gidi günler. anılara götürdün.aynen kral yeni serverda top 5 teyim