Bugün kendin için ne yaptın?

Konu sahibi son olarak 3331 gün önce görüldü
Maasimi kazanmak için çalıştım

Erkencikten kalktim kahvalti mi disarda yaptim
Sonra ikindiye kadar gezdim tozdum iyi stres attim. Simdikde kendim icin kafa cekip attigim stresleri geri yukleyecem.

Kışlık bir kaç kıyafetimi çıkardım
Tost yaptım hem de karışık : DDD
Birini bir kez daha reddettim
Facebook hesabımı sildim
Mail hesabımdaki numaramı değiştim
ve
Forumsalda kendime yeni bir kullanıcı adı aldım. : DD

Günümü özetlemişim gibi hissettim nedense. :PpP

Iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum ama vaz geçtim.

Hic bisey yapamadim henuz.
Yol boyu yoruldum sadece.

Benim için yaptın. Ben sana teşekkür bile edemedim. Bazen bu et kıyma makineleri var ya bak Kayseri'de de bunun sucuk yapma makinesi vardı hem bildiğin mahalle marketinde. Buram buram sarımsak kokuyordu her neyse :) İşte o kıyma makinesine girmişiz gibi parça parça dağılıyor insan.

Bir es veriyorsun.

Aklından binlerce düşünce geçiyor. Günün en cafcaflı saatinde kulağına çarpan karmakarışık sesler gibi. Hangi sesin hangi düşüncenin peşinden gideceğini bilmeden öyle savrulduğun anları düşün.

Neyse :)

Ben seni çok seviyorum.

Karışık cümlelerde anlam bulan tek şey bu.

Bugün benim için yaptığın şey çok değerliydi.

Teşekkürler

Benim için yaptın. Ben sana teşekkür bile edemedim. Bazen bu et kıyma makineleri var ya bak Kayseri'de de bunun sucuk yapma makinesi vardı hem bildiğin mahalle marketinde. Buram buram sarımsak kokuyordu her neyse :) İşte o kıyma makinesine girmişiz gibi parça parça dağılıyor insan.

Bir es veriyorsun.

Aklından binlerce düşünce geçiyor. Günün en cafcaflı saatinde kulağına çarpan karmakarışık sesler gibi. Hangi sesin hangi düşüncenin peşinden gideceğini bilmeden öyle savrulduğun anları düşün.

Neyse :)

Ben seni çok seviyorum.

Karışık cümlelerde anlam bulan tek şey bu.

Bugün benim için yaptığın şey çok değerliydi.

Teşekkürler

Sana ne zaman uzun cumleler kursam, benim dilim muzik diyerek hislerini sarkilarla sunuyodun bana.. Bu defa senin uzun ve derin cumlelerin karsisinda savunmasiz hale ben gectim.. Yaziyi okurken halime sahit oldugun icin daha fazla aciklama yapmayacagim, heyecandan sacmalamak istemiyorum :) senin anlayacagin dilden bir sey var elimde.. Dinle bakalım.
Ha bide cok seviliyosun :p

[YOUTUBE]GYfeaFTHRIg[/YOUTUBE]

Arkadaslarımla buluscam daha napıyım:p

Yagmurda ıslandim

Geri