Oyun Bugün insanlara mesajınız var mı ?

Forum oyun
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
dışarıda yürürken elleriniz dolmasın istersiniz ama önyargılarınızı omuzunuz da taşıyorsunuz.. ilginç

• Beğen
Tepkiler: RK
“Hayatımıza giren her insan, bize bir şeyler öğretmek için gelir. Kimi sevgiyi, kimi sabrı, kimi ise vazgeçmeyi öğretir."

• Beğen
Tepkiler: RK
uyuyabiliyorken uykunun kıymetini bilin.

İstanbul’un tadını çıkarın hazır herkes gitmişken..

Ey insanlar dün 1 adet narı 100 TL ye aldım

• Wow
Tepkiler: ne
Davulculara var zabanan gelmeyin emi o tokmak size lazım olabilir davula vurmak için.

Kozmetik sektörüne sitem ediyorum kremlerin içinde altın tozu mu var be

aslında var ama daha önemli işlerim var.... bu kadar aciz olmayın, siz baaaaağzı insanlar.

Anne ve babanızın kıymetini bilin. Yaşlılara saygı gösterin , o kadar muhtaçlar ki bir gram saygı ve sevgiye...Biraz doldum burada rahatlamak istedim belki bilemiyorum...Hem çok sinirliyim , hem çok huzurlu, hem mutsuzum hem mutlu nasıl oluyor demeyin oluyor ...kendi tarafımda huzurlu ve mutluyum...Karşı tarafa sinirli ve huzursuzummm...Halam hasta kanser belki sayılı günü var belki böyle senelerce acı içinde yaşayacak bilmiyorum ama ben yeğeni olarak her akşam gormeden evime gidemiyorum...4 çocuk , 9 torun, 3 gelin var ama bakan hiç herkes evinde keyfinde ...Dakikalık gelip bakıp kaçmalar öfkem hiç olmadığı kadar yüksek ama kendi içimde bastırıyorum...
Kısacası kimse gençlikte ki gibi kalmayacak, yaşlanacak elden ayaktan düşecek , çocuklaşacak, ne ekersen onu biçersin biraz merhamet, biraz sevgi ve saygı eksik olmasın hayatınızda...

*bi’ canavar gördüğünüzde onu öldürün, hikayesini dinlerseniz, sevmeye başlayabilirsiniz

Geri