Oyun Bugün insanlara mesajınız var mı ?

Forum oyun
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Sitemizde 13 yaşında bir kiz intihar etmiş ambulans geldi bagirmalar ağlamalar.
Hayat çok boktan gerçekten ne derdin vardı kuzum ya
Muhtemelen zorbalığa uğradı. Maalesef üzücü ama zorbalar her yerde ve karşıdaki insanın hakkına girebiliyorlar. Tabii herkes kaldıramayabilir psikolojik şiddeti.

• Alkış
Tepkiler: ne
Muhtemelen zorbalığa uğradı. Maalesef üzücü ama zorbalar her yerde ve karşıdaki insanın hakkına girebiliyorlar. Tabii herkes kaldıramayabilir psikolojik şiddeti.
Kesinlikle haklısın angie insan hayatı bazen bir söze bakabiliyor muhtemelen zorbalik yüzünden oldu mekani cennet olsun

Fevri olmayın...........

Insan kendi acısını hissediyorsa canlıdır. Başkalarının acısını hissedebiliyorsa insandır. insan mısınız?

kimseye özel görüntülerinizi
çektirmeyin çekip göndermeyin

Hiçbir şey insanın değil. Aldanıp durun bakayım benim şuyum var buyum var. Şunumda olsun bunumda olsun. Hiçbir şeyin yok. İçine doğduğun bu yerde sadece yolcusun. Seyrediyorsun ve yol alıııp gidiyorsun. Ne görüyorsan senin değil, sahibi başka. Öldüğünde anlayacaksın. Ne kadar da, benim olmayan ve boş şeyler için yırtınıp durmuşum, didinip durmuşum diye şok olacaksın. Acizdende aciz olduğunu anladığında, şimdi ne olacak diyeceksin? Çok basit, ne yaptıysan bu dünyada, önüne işte o konulacak.

Kahpelik yaparken birgün pişman olacağınız kişiye yapmayın.
Bugün sarıldıklariniz yarın kuyuya atacak olanlar olabilir..
Şaşmaz hiç )

Sazanlar gibi insanlarin dört dörtlük olduğuna inanmayin.

//

Ayrica;
Çok üzüldüm alttaki haberi simdi okuyup. Bu tür hayati önem arzeden islerde basit görünen birseyde insan hayatinda geri donulmeyen seylere sebep olabiliyor. Bosa denilmemis işi ehline birakin diye... Simdi denilebilir 1 ampulden nolur ki... Kacak akim rolesi yoksa, notr geri dönüş yaparsa bu tür kazalar olur...
Allah rahmet eylesin ailesine sabirlar versin....
1000168246.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kasvetli bir havanın ardından bulutlar dağılırsa mahtab çıkar diye ummak da güzel. Mah Farsça ışık demekse, bugün kız evladım doğsa;

Mahinur (ay ışığı)
Mahperi (ay peri)
Mahpeyker (ay yüzlü)
Mehlika (ay yüzlü)
Mehpare (ay parçası)
Mehru (ay yanaklı)
Mehveş (aya benzer)

isimlerini de düşünmeden geçmezdim. Kızım hiç dogmayacagı için böyle problemlerim yok.

Hukukun üstünlüğüne her zaman inanın ve hukuk işlemiyor söylemlerine asla kulak asmayın.

Kişi arkasında duramayacağı söylem ve davranışlar sergiliyorsa ortada bir yanlış var demektir.

Geri