Bugün günlerden hangisiyiz ki?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Öhöm. :liv:
Merhaba günlük biz geldik .

Sirius Larien ile beraber seni karalamaya geldik.
Kimi zaman hasretimizi,kimi zaman nefretimizi,ozlemimizi
nefretimizi,sitemimizi
velhasil icimizi dokmeye geldik.
ha sen diyeceksin ki gunluk tek kisiye ait birseydir ücünüzün olamam .

Hayir gunluk hayir sen ucumuzu sirtlayacaksin.
Bize kollarini acacaksin .:anla:
Simdi gidiyorum. Yine gelicem,gelicez goreceksin.
öpüyorum<3

Ah günlük bende geldim :*
Korku filmi izliyorum ödüm patlıyor yine de izliyorum günlük
Bunu kendime neden yapıyorum bilmiyorum bilgisayar elimde annem nereye otursa yanına gidiyorum şu iki kız yanımda olsa da beraber bağırsak güzel olurdu :liv:
Bide herkesin smiley ı var benimde olsun istiyorum günlük :siri: diye olsa çok tatlı olurdu zannımca
Neyse kalp atışım azcık dindi filme dönüyorum ben bb

Merhaba minnoş günlük, merhaba benim ponçikler :) Yeni tükkanımız burası mı, hayırlı olsun :liv:

İzmir'e bizimkilerin yanına geldim. Sabah bir bavul toplayışım vardı anlatamam. Akşamdan başlamıştım aslında ve sanırım iki ay yetecek kadar kıyafet koymuşum. Bavulun içinden ne çıktı biliyor musunuz? Bardak altlığı. Onu neden koymuşum ki? Hayır acaba elimden nereye götürecektim de kafam karışarak onu bavula sokuşturmuşum. Geçen de iş yerindekilerden biri bahçesinden bir miktar tadımlık sivri biber getirmişti. Onu da çantamda iki gün gezdirdim. Her çantamı açışımda da, ilk kez görmüşüm de onun oraya nasıl girdiğine akıl sır erdirememişim gibi "aaa sivri biber" diyerek şaşırdım. Ne olacak benim bu dalgınlığım bilmiyorum. Şimdilik iyiyim, biberleri yanımda getirmedim. Onları buzdolabına koymayı akıl etmiştim.
İyi geceler canlarım.

Bazı sinir olduğum şeyler var ama onlardan da sonra bahsederim.

Olsa olsa cumartesi olur sizden.d

Bugün sabahın nurunda uyandım :liv: Çünkü tatildeyim. Tatil günleri hep erken uyanırım. İş günleri ise, gece geç yatmak, sabah kalkamamak prensiplerimden biridir :D Neticede prensip sahibi bir insanım günlükçüm. Kim iş günü erken kalkar ki? Çoh zaçma.

Gideyim de uyumaya çalışayım :hıı:

Kızlaar anneniz size halüj yaptı hadi kalkın diye şen bir sesle uyanmadım annem bu öyle şımartmıyor isteyen kalkar sıcak sıcak yer diye bi ağırdan satmayla çağırıyor bizi neysem yedik içtik bugün pazar birşeyler yapalım dedik ablam bana ben ablama bakıyoruz birlikte ahmeeett hadi bizi bir yere götür dedik cevap net yoook. İnanın tüm yalvarma çeşitleri bizde lazım olursa falan yok olmadı ama bundaki inat katır inadı duygu sömürüsü de yaptık işe yaramıyor Elveda samsun elveda bizi vitrinlerde bekleyen boynu bükük kıyafetler elveda kuymak elveda menemen :liv:
Somurtup oturuyorum kalmış tatilin bitmesine iki gün :/ böyle kös kös neysem günlük öptüm görüşürüz

Merhaba günlük.
Sanırım çekici zamanlarından birindesin.
görünüşe bakılırsa üç kız birden sana "yazıyor"
görüşürüz.

Günlükçüm merıb canım, ponçik kızçeler merhaba, size de merhaba beyler bayanlar ve çok sevgili çocuklar, bugün watsapp profil resmime annikle olan bir foteyrafımızı koydum. Akabinde arkadaşımla şu konuşma gerçekleşti. Ne kaa dünya yansa "yanıyoruz yahu" demekten başka bir şey yapmayacak geyik ve tatlış arkadaş varsa, hepisi benim. Tşk. Hepsine bayılıyorum. Bu diyolağa da çok güldüm. (Annen senden güzel heee demek istemiş)

1678564 kişiye kahvaltı servisi yaptım, aynı miktar kişiye çay servisi yaptım. O kadar kişinin en az 2 bardak çay içtiğini düşünün ki bu en az 3,357,128 çay bardağı eder. Hesap makinesiyle çarptım. Bulaşık makinesini doldurdum. Doldurmadan önce çalkaladım. Bir taraftan annemi teskin ettim. Az önce de sesi geldi, dedi ki "kızlar kahve fincanlarını size bıraktım" :hıı: Bu kadın gözleriynen herkesi takip ediyor. Henüz yeni oturmuş idim. Efendim kendisi tam bir Kösem, tam bir Hürrem.

Sevgili günlükçüm, benim kızlar bayramınız mübarek olsun. Siri, Anna gazamız mübarek olsun. Zira bugün birinci gün. Hepinizi öperim. Ailelerinize hürmetler. Ayağınıza çorap, içinize atlet giyin havalar serinledi.

Simdi bu saatte ben bu konuya niye geldim oyle canim istedi geldim.
Aklimin ici dolu uyutmuyor malesef.
Cok sey düşünüyorum en ince ayrintisina kadar.
Şu basimi rahat,rahat yastiga koymak istiyorum.
Ben hep derim iyilerin şansı olmaz ama yine de gulerler.
Bize ya isyan etmek,ya da sabir etmek düşüyor.
Şöyle Umursamaz olmayi oyle cok isterdim ki.

Geceleri icime düşsede hüzün , yine de umut ediyorum her sabah.
Gelde sunu dinleme.
https://youtu.be/-doC4Agw7-w

Öyle mayhoş mayhoş müzik dinliyordum duman çalıyordu sonra kendiliğinden müslüm gürses çalmaya başladı anna nerdesin

[YOUTUBE]0hQCKkqmDlw[/YOUTUBE]

Bide bugün çok bulutlu

Buralar hep Müslüm Gürses olmuş ya Allah rahmet eylesin fekat havayı değiştirmeye geldim. Merhaba benim kızlar :anla:

[YOUTUBE]vS3VAYw6C5E[/YOUTUBE]

Bizim böyle bir sayfamız vardı kızlar yahu Sirius Anna Karenina

Günlerim birbiriyle o kadar aynı ki, bugün günlerden hangisiydi diye bile soramıyorum bazen. Bir gün bütün isyanqar tavrımla :liv: şunu yapacağım:sırıt: Geçen de paketi "buradan açınız" denilen yerden açmadım, tüm isyanqarlığım üzerimde zaten :parti: soğuk içiniz diye bir uyarı var ya :liv:

gitmiyorum+lan+yar%C4%B1n+i%C5%9Fe.jpg

Güzel şeyler de var tabi. Güzel kitaplar, güzel filmler, güzel şarkılar. Bu da yeni keşiflerimden biri, size de dinletmiş olayım dedim. Öperim.

[YOUTUBE]7cQ0Ya99KmA[/YOUTUBE]

Bizim böyle bir sayfamız vardı kızlar yahu Sirius Anna Karenina

Günlerim birbiriyle o kadar aynı ki, bugün günlerden hangisiydi diye bile soramıyorum bazen. Bir gün bütün isyanqar tavrımla :liv: şunu yapacağım:sırıt: Geçen de paketi "buradan açınız" denilen yerden açmadım, tüm isyanqarlığım üzerimde zaten :parti: soğuk içiniz diye bir uyarı var ya :liv:

gitmiyorum+lan+yar%C4%B1n+i%C5%9Fe.jpg

Güzel şeyler de var tabi. Güzel kitaplar, güzel filmler, güzel şarkılar. Bu da yeni keşiflerimden biri, size de dinletmiş olayım dedim. Öperim.

[YOUTUBE]7cQ0Ya99KmA[/YOUTUBE]

Karikatür ruh halim :d tüm boş işleri kendime iş edinebilirim
Annemin gündüz izlediği dizileri izlerken uyuklamak gece tekrarlarında kaldıgım yerden uyuklamak istiyorum çok mu şey istiyorum

Gülüyorum eğleniyorum ama hic mutlu degilim bu aralar
Hersey anlamını yitirmiş hic tat alamiyorum.

Ne istediğimi biliyorum ama beklemem gerekiyor. Beklemek kadar insanın sabrını ve sınırlarını zorlayan bir şey yok.
Güzel şeyler de yok değil mesela 2018 geliyor; mesela, bugün Ankara'da yağmur var.
Ve bugün günlerden "umut", bugün günlerden "bulut".

[YOUTUBE]kVKpSr30AL8[/YOUTUBE]​

Çapkın olabilirsin,
hovarda olabilirsin,
iki kişiyi birden sevebilirsin,
hatta aşklarından ölebilirsin de...
Sabaha kadar içip sarhoş da olabilirsin,
ama hiçbir zaman bir kadehi kaldırırken 2 kadını düşünemezsin...

https://youtu.be/lYNMQBKDhwg

Yalniz bagladigim sarki efsane oldu.sjkhs

Geri