climax
Elmas Üye
Ben de seni.
Umabilir miyim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de seni.
Umabilir miyim?
Haydaa,
Mueddebin nicki de çalmışlar. Alaturka vakası 2
Sana Atatürk düşmanı demedik ki zaten. Sen bu tür konuların yanından bile geçmezdin.
Ben hiçbir zaman Atatürk düşmanı olmadım kiHer zaman tarihimi en başından sonuna kadar araştırdım, kabul ettim, saygı duydum. Hem dibine kadar Müslüman, hem dibine kadar cumhuriyet kızıyım Jesse, haklıya haklı, haksıza haksız. Bu arada bu konu vesilesiyle seni de burada görmüş oldum ne güzel
Alaturka 'ya ne olmuş ki?
Sana Atatürk düşmanı demedik ki zaten. Sen bu tür konuların yanından bile geçmezdin.
Bana bir isim takmıştın. Ben de sana başka bir isimle sesleniyodum. Ne olduğunu söyle sen olduğuna inanayım
Evil arkadaş Atatürk'ün konuşması olarak verdiğin metnin orjinali Nerede gördün söyleyebilir misin Hayır benim bahsedilenler e İtirazım yok Ancak her düzgün bir üslupla yazılmış yorumların Atatürk gibi değerli şahsiyetlerin ağzından söylenmiş sözler olarak lanse edilmesine karşıyım aynı konu maalesef din tüccarlarının yaptığı bir iş olmuş bugün peygamberin ağzından söylenmiş gibi sözler söyleyerek böyle paylaşımları yaparken alınan kaynağın 7 ve tarihini paylaşırsan çok daha güzel olur SaygılarımlaTam 17 Aralık 1927'de Mustafa Kemal Atatürk Mecliste şunu diyor: "Efendiler, biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil; bilakis, bu tip yapılar din ve devlet düşmanı olduğu, Selçuklu ve Osmanlı'yı bu yüzden batırdığı için yasakladık. Çok değil, yüz yıla kalmadan, eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki bazı kişiler bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirine düşeceklerdir. Ayrıca, unutmayın ki o gün geldiğinde her bir taraf diğerini dinsizlikle suçlamaktan geri kalmayacaktır."
ATATÜRK'ün söylemiş olduğu bu söz, günümüzde gözlerinizin önünde. Atatürk'ü din düşmanı ilan edenler yine bu sözün içindeki kısımda geçen ''cemaatler''dir.
Arşiv herşeyi saklar, herkese herşeye yanıt vardır. Lâkin bu tarz konuşmaların bu gibi platformlarda yapılması kişiler ve platform sahipleri yöneticileri açısından sakıncalıdır. Benden bu kadar malum Silivri soğuk ..
Evil arkadaş Atatürk'ün konuşması olarak verdiğin metnin orjinali Nerede gördün söyleyebilir misin Hayır benim bahsedilenler e İtirazım yok Ancak her düzgün bir üslupla yazılmış yorumların Atatürk gibi değerli şahsiyetlerin ağzından söylenmiş sözler olarak lanse edilmesine karşıyım aynı konu maalesef din tüccarlarının yaptığı bir iş olmuş bugün peygamberin ağzından söylenmiş gibi sözler söyleyerek böyle paylaşımları yaparken alınan kaynağın 7 ve tarihini paylaşırsan çok daha güzel olur Saygılarımla
Evil bahsettim böyle internetten indirilen resimler ya da yorumlar ile ilgili kanıtlar değil bahsettiğim konu devlet arşivinde bulunduğu yer ve sıra neyse bu konular ile detaylı araştırma yapan devlet arşivleri mize güvenmekten başka bir çıkar Yolumuz yok yoksa herkes kendi kafasına ve düşüncesine göre internette biliyorum yazıyor Daha sonra bunu başkaları da orijinal kaynak mis gibi gösteriyor söylemek istediğim konuş sadece bu konuda hassasiyetTbmm.gov.tr
![]()
Panasonic GD55 cihazımdan mobil olarak gönderildi
Hocam Türkiye Büyük millet meclisinin sitesinde bulunan ve paylasilan bir belgeye guvenmiyormusun ? Onu mu demek istiyorsun pek anlayamadım bu yazdığınızdan.Evil bahsettim böyle internetten indirilen resimler ya da yorumlar ile ilgili kanıtlar değil bahsettiğim konu devlet arşivinde bulunduğu yer ve sıra neyse bu konular ile detaylı araştırma yapan devlet arşivleri mize güvenmekten başka bir çıkar Yolumuz yok yoksa herkes kendi kafasına ve düşüncesine göre internette biliyorum yazıyor Daha sonra bunu başkaları da orijinal kaynak mis gibi gösteriyor söylemek istediğim konuş sadece bu konuda hassasiyet
Hocam Türkiye Büyük millet meclisinin sitesinde bulunan ve paylasilan bir belgeye guvenmiyormusun ? Onu mu demek istiyorsun pek anlayamadım bu yazdığınızdan.
Panasonic GD55 cihazımdan mobil olarak gönderildi