Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
terazi burcu ruh hastasıdır. bence haklı olabilir.
(kaçın, kaçın, kaçın)
iyi bayramlar hahahahahahahhahaha hanımcım.Bilişin kendinden mi jzjd
iyi bayramlar hahahahahahahhahaha hanımcım.
Valla ruh hastası diye arattım mesajlarda 40 kere demiş ajskxhs delirttiler hahahahhhhKendisi hasta bence jdjdj sana da bunu söylüyorsa..
terazi ile evlenmek mi? bu ne büyük bir şans yahu... hiç yaşlanmazsın, hayatı eğlenceli ve romantik yaşayacaksın. haydi yine iyisin seni hınzır.Teşekkürler jzjzj ayrıca senin çıkarımına göre bir ruh hastası ile evliyim jzjdj
terazi ile evlenmek mi? bu ne büyük bir şans yahu... hiç yaşlanmazsın, hayatı eğlenceli ve romantik yaşayacaksın. haydi yine iyisin seni hınzır.
tabii ki hepsi!Hepsi hasta demek ki jsjs
terazi ile ilgili asla yanılmam, yarmagül iyi bilir, çünkü o da terazi ve ruh hastası. adkjakldaYani o da bir müko olan ikizlerle evli hangimiz daha şanslı bilemedim jdjdj ama evet yaa dediğin gibi kdj
YÜRÜYEN TERAZİ RUH HASTASI
Niye böyleyizki bizYÜRÜYEN TERAZİ RUH HASTASI
çünkü bir terazi romantik bir dengesiz ama aynı zamanda kalbi kırık romantik bir serseridir.Niye böyleyizki biz![]()
Aksjx sinirlenince gözlerin pörtlüyo muçünkü bir terazi romantik bir dengesiz ama aynı zamanda kalbi kırık romantik bir serseridir.
gözlerimin güzel olduğunu söylerler. eblek eblek bakıyormuşum birinden hoşlandığımda...Aksjx sinirlenince gözlerin pörtlüyo mu![]()
Serseriiiiiigözlerimin güzel olduğunu söylerler. eblek eblek bakıyormuşum birinden hoşlandığımda...
güneşte başka renk, aydınlıkta başka renk, karanlıkta sinsi renk..
bir de kirpiklerim için doğuştan sürmeli derler ama konumuz bu değil ki ben neden anlatıyorum bunu..
aa gri alsana lensleri, tam serseri rengiSerseriiiiii
lens alıcam bende sıkıldım güneştede aynı karanlıkdada içerdede dışardada sinsi sjskxsj
Anlat belki kısmetin açılırrrrrrr
Yakışır mıaa gri alsana lensleri, tam serseri rengi