Müzik Bugün Diline Dolanan Şarkı

Konu sahibi son olarak 1061 gün önce görüldü
beyefendi sizde cohiba içecek ağız var mı ? sizin ağzınızda emanet gibi durur, fidel castrocuğumun büllükleri sızlar mezarda yapmayın rica ediyorum. oysa Hümacığım öyle mi ? biz hanımefendiyle osmanlı nargilesi içiyoruz. ne demiş samedov oceanoski. sigarayi puro, puroyu pipo, pipoyu nargile, nargileyi, hüma, hüma'yı ölüm bıraktırırmış.
Beyefendi size daha kaç kere diyeceğim ben yeşil seviyorum diye. Beni nargie ile kandıramazsınız, lütfen. :D Ben öldürmesem bile sigara zaten öldürür ayrıca, unutmayınız!

Beyefendi hüma kuşu yükseklerden seslenir. eşek cohiba ile beslenir. Sen ağlama ocean kirpiklerin ıslanır diyor.

Size katılıyorum eşek herif bey. Ama beyefendi yükseklik korkum yok diyor, onu ne yapalım?

Beyefendi size daha kaç kere diyeceğim ben yeşil seviyorum diye. Beni nargie ile kandıramazsınız, lütfen. :D Ben öldürmesem bile sigara zaten öldürür ayrıca, unutmayınız!

Size katılıyorum eşek herif bey. Ama beyefendi yükseklik korkum yok diyor, onu ne yapalım?

benim adım vecihi, türk hava yollarında otomatik pilotum, saygılar.

Hanımefendi bırakalım da onu cenaze işleri müdürlüğü düşünsün.

benim adım vecihi, türk hava yollarında otomatik pilotum, saygılar.

56941d0931a89011dee020bcf8841e1c.jpg

Birden geldin aklıma yakiverdin ışıkları..

Bize neler neler öğrettiler sevdalar üstüne...

Bkz. ağza dolanan şarkı

Babazula - bir sana bir de bana.

Geri