Bugün başınıza gelenler

• Kullanıcı need
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bugün değil her gün başımıza birşey geliyor. Anlatsam ne çektinbe dersiniz.

Bos bos oturdum geldim egitim güzel şey xjcfj
Bahattin de ciger yedim misss
Bi de Arda olayi ekran aldım ki yıllar sonra bile gülebilelim :D

Bugun sehir icinde wc bulamayip sansimi tiyatro binasinda aradim. Kirmizi haliyi sermisler, takim elbiseli adamlar, guzel giyinimli kadinlar karsiladi beni giriste, icki ve borrel ikramlari, efenim soyle buyrun boyle buyrun. Elime brosur tutusturdular. Belliki ozel bir gun ya da davet. Caktirmadan devam ettim, hedefimi belirledim hizlica girdim veee buldum sonunda. Bu da boyle bir animdir...

Yerde kıvranan küçük bir şey gördüm sivrisinek sandım 780 tekme darbesini indirdim ancak ölmedi meğersem küçük örümcekmiş.Sonra yalandan üzülürken arkasından siyah büyük örümcek çıktı ani topuk.

Akşam kuzenlere uğradım, bana bahçe sulattılar. Hepsi bu.

Asiri yogun bi gündü nefes alamiyooooom diye bagirmaya ramak yani
Salatali,yürüyüslü müq bi aksamdi ama..

Neler gelmedi ki.
Sabah saatlerinde tereyaglarin stoklandigi 0-4 dereceli dolaplarin motorlarından biri termik arıza vermiş.Termik arıza verdiği halde alarm devreye girmedi çünkü alarm sistemi de arızalanmis nasıl olduysa. Allahtan asistanima gün gün saat saat takip ettirip dereceleri arsivlettirdigimden çocuk bi geldi "hocam dolap göstergesi 13 derece olmuş". Icerde 6000 kg tereyağı var. Dolaba girdim, serindi.Cidden yeni arizalanmis belli. Tereyaglar yumusamamis derin bi oh... İl mudurlugunun Panel saati yaklaştı, alelacele teknik servisi ara. Panelin olduğu salonda klima da arizalandi . Bi yandan wpran asistanimi darlıyorum depo ne durumda düzeldi mi falan bi yandan, kan ter içindeyim, bi yandan benim de kucuk bi sunumum oldu nasil sundum nasil anlattim bilmiyorum..Bu dolap arızası silsilesi ya haftasonuna denk gelseydi, tereyağı hadi neyse ya pastörize sütlerin olduğu depoda meydana gelseydi?... facia .q tüm yaz %100 paranoid mod on takılacagim belli. Bombok geçen bi gün beynimi hissetmiyorum

Son düzenleme:
Üst dudağım çatlamış. :emoji_sweat::emoji_sweat::emoji_sweat::emoji_sweat::emoji_sweat: Bu nasıl bir kadersizlik, bu neçe bir çıkmaz, talihim hiç mi gülmicik, cik-cik sarı kanarya uç bakim.
Seneka amcam olsa "belki de başımıza gelen musibetler..." diye başlardı ya' bi' sus be bi' sus be.

Evet kremler çantadan çıksın, fıcırt.

Çok açım, başıma gelen bu

Redbull dağıtıyorlardı sokakta " ihihihi sizde ister misiniz " dedi ver canım dedim benim için açtı bir de ühüüü

Geri