uzun yolda podcast dinliyorum genelde
koşularda da
koşular da genelde uzun yol gibi olduğu için...
müzik bir yerden sonra sıkınca podcast iyi oluyor.
o zaman halkımıza bir hizmet de benden gelsin... kıymetini bilin ben doğru düzgün podcast önerisi bulmak için çok yalvardım kimse düzgün podcast öneremedi
hepsini kendim buldum... tırnaklarımla kazıyarak geldim buralara
1- Geri Dönüyoruz
Bu aralar en çok dinlediğim podcasttir. Tarih ve özellikle arkeolojiyi seviyorsanız muhteşem bir program sunuyorlar. Ulaş Töre Sivrioğlu ve Mahir Ünsal Eriş birlikte yapıyor. Tarih/Arkeoloji sohbetinin en keyifli hali bence...
2- Meksika Açmazı
Absürt komedi yapıyorlar. Mesut Süre, Anlatan Adam ve Fazlı Polat üçlüsü... Çok zor gülebilen, seçici mizah anlayışı olan biri olarak çok güldüğümü söyleyebilirim.
3- Karanlık Dosyalar
Kriminal seviyorsanız, Müge Anlı, Kanıt, Parmak izi vs. programlarını sevdiyseniz bu podcasti de seveceksiniz.
Programı sunan Sezgi Aksu muhteşem bir anlatımla olayların içine sokuyor sizi. 20-30 dakikalık anlatımla karanlık ve tozlu dava dosyalarında dolaşıyorsunuz.
4- Ankara'da Bir Ev
Bu da yine kriminal olaylar genel olarak. Ama daha çok Türkiye'de ve çok eski tarihlere kadar giden olaylar anlatılıyor. Genelde gazetelere konu olmuş olayları anlatıp olaylardaki kişileri ve mekanları instagram sayfalarında paylaşıyorlar.
5- Hayat Kaçık Bir Uykudur
Bu program da gerçekten çok güzel keyifli anlatımı olan hayatın içinden esrarengiz, tuhaf, ilginç, genel kültür tadında dinledikçe saran bir yapıya sahip...
Gerçekten genel olarak eğlenceli tuhaf ilgi çekici şeyler konuşuluyor.
Sizler için arabada ne dinlesek podcast listesi hazırlamış oldum.
@RK bu mesajı sabitlerse bence faydalı olacaktır.
Keyifli dinlemeler...