Yabani
Elmas Üye
Bi karides hariç yarmoo Çubukları kullanamıyorum el ile yiyincede yabani gibi gözüküyorum ondan bıraktım yemedimYabiş hepsini yedin mi doruuu söle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi karides hariç yarmoo Çubukları kullanamıyorum el ile yiyincede yabani gibi gözüküyorum ondan bıraktım yemedimYabiş hepsini yedin mi doruuu söle
Afiyet olsunnnn nasıl tadı güzelmiydi xdBi karides hariç yarmoo Çubukları kullanamıyorum el ile yiyincede yabani gibi gözüküyorum ondan bıraktım yemedim
Züperdi wolla sağolAfiyet olsunnnn nasıl tadı güzelmiydi xd
Sana tavsiyem birde İtalyan restarauntuna ( ama gerçek italyan olacak) git ve balık ye aradaki farkı anlarsın. Sen sen ol Quantitäte değil Qualitäte önem ver.Züperdi wolla sağol
İtalyan mutfağında çalışıyorum zaten bıktık yemekten. @Süreyya beni Somali restoranına götürecekmiş Baya güzel yemekleri filan varmış hergelenkirschen’deSana tavsiyem birde İtalyan restarauntuna ( ama gerçek italyan olacak) git ve balık ye aradaki farkı anlarsın. Sen sen ol Quantitäte değil Qualitäte önem ver.
Ben gittiğimde genelde Fischplatte veya Entrecôte mit Champignonsauce ısmarlıyorum, doğrudan aşçıya gidiyorum söylüyorum. Beni iyi tanıyorlar, çizmenin ucundan geliyor aşçı ve sahibi. Bir de yanına beyaz şarap gel keyfim gel.İtalyan mutfağında çalışıyorum zaten bıktık yemekten. @Süreyya beni Somali restoranına götürecekmiş Baya güzel yemekleri filan varmış hergelenkirschen’de
Neymiş meşhur yemekleri Somali'nin?İtalyan mutfağında çalışıyorum zaten bıktık yemekten. @Süreyya beni Somali restoranına götürecekmiş Baya güzel yemekleri filan varmış hergelenkirschen’de
Rib eye Yemen lazım artık başka birşey yemezsinBen gittiğimde genelde Fischplatte veya Entrecôte mit Champignonsauce ısmarlıyorum, doğrudan aşçıya gidiyorum söylüyorum. Beni iyi tanıyorlar, çizmenin ucundan geliyor aşçı ve sahibi. Bir de yanına beyaz şarap gel keyfim gel.
Gerne!!Rib eye Yemen lazım artık başka birşey yemezsin
Balık çorbasıNeymiş meşhur yemekleri Somali'nin?
Danzig'de yemiştik bayağı güzeldi.Balık çorbası
Afrodiziak etkisi var kışın güzel oluyorDanzig'de yemiştik bayağı güzeldi.