Bugün "6 Şubat" o kara gün...

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Onca enkazın altında bir Umut kurtulmayı bekleyenler,Diri diri selâlarını duyup öldüler..
Ölüler hiç selâsını duyar mı!?
IMG_7913.jpeg

Kendi kusurlarını , yetememezliklerini ihmallerini Asrın felaketi diye adlandırıp bu bahanenin arkasına sıpınmışlardı nice canlar gitti her birine allahtan rahmet kalanlara sabırlar diliyorum Allah yardımcıları olsun rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın:(

Çoğu donarak ölmüştü..işin tuhaf tarafı en çok oy depremdeki onca rezilliğe rağmen yüksek çıktı!!bu milleti anlamak hayatı anlamaktan daha zor!

bugunden itibaren ulasilamayan insanlar vefat etmis sayilacak
disaridaki insanlar boyle uzuluyosa oradakiler icin ne kadar zor bi durum
Allah dayanma gucu versin

Yaklaşık 150 bin kişinin öldüğü, on binlerce kişinin yaralandığı depremin üzerinden 1 yıl geçti.
Geçen süre içerisinde hiçbir yara sarılmadı maalesef, toplanan deprem paraları ortalıkta yok, verilen sözler tutulmadı. Hâlâ kayıp binlerce kişi var, resmi rakamlar yalan.
Depremi yakından yaşamış, yakınlarını, tanıdık yüzleri kaybetmiş birisi olarak hakkım helal değil hiçbirine. Muhalefet, hükümet, yerel yönetimler.. hiçbirisi insanlara gereken desteği vermedi. Hâlâ deprem bölgelerinde ihtiyaçlar karşılanmadı.
Yazacak çok şey var, hangi birisini yazayım ki, hiçbir şey değişmiyor. Hepimize geçmiş olsun, yakınlarını kaybedenlerin, ölüsünü bulamayanların acılarını hissediyorum.

Yeni deprem yaşanmadan gerekli tedbirlerin alınması dileğiyle o günleri ve yaşananları unutmayacağız.

Burada su suclu, su ilgilenmiyor, söyle olsaydi böyle olurdu, böyle olsaydi söyle olurdu demeyecegim.
Doga felaketleri, toplumun elinde olmayan belalarin instrumentalize edilerek, arac olarak kullanilmasindan tiksiniyorum.
Her insan acisini farkli yasar..
Sen bir seyler kusmak istersin, baska biri olanlara baska pencereden bakip farkli bir yas haline bürünür.
Ayrismayin!
Herkes elinden geleni yapmali..bunu ilk günde de yazdim.
Ben daha iyi tepki veriyorum, yok ben daha cok sinirlenebiliyorum mevcut sisteme demenin kimseye faydasi yok..egonuzdan baska.
Bunu ancak aptallar yapar, ve aptalliklarini anlamayanlar da masa olur.
Kenetlenme zamani.Biz halkiz.Mevcut gücümüzü asla unutmayalim.Türkiye her amlamda zor bir sürecten geciyor.Is siyasilerde degil, sizde bitiyor.
Su büzük kadar forumda bile halen ego savaslari verme pesindesiniz.
Böyle konularda aklimiza geliyor, ne kadar acinasi bir durumda oldugumuz.
Hobbes in savundugu Leviathan mi olacagiz ya da Machiavelli nin kirpacladigi Prens mi?

Geri