Merhaba herkese. Bu itirafı etmekte belki bir hayli geç kalmış bulunmaktayım belkide hata etmekteyim bilemiyorum inanın. Buraya gelmeme sebep insanı yaklaşık 3 yıldır heryerde herşekilde SADECE İZLEYEREK sevdim bu size saçma da gelebilir yalanda belkide komikte yaşayan bilir demekten başka bir çarem olmadı ne başkalarına ne kendime tek avuntum değer be kelimesi oldu eğer sizlerde bana tepki verecek olursanız bu konuda sizede diyorum İNANIN DEĞER BE. Kendi varlığımdan hiçbirzaman haberdar olmadı belki belki halada bu böyle sürecek en sonunda onu biriyle görüp içimdeki acılara göz yummak zorunda kalarak hayatımın en büyük hatasına sebep olucam. Ama bendeki öyle bir sevgi değil bencillik mi asla o mutlu olsun ama gözümün önünde olsun diyecek bir zihniyetle yaşıyorum çok kötü diii mi bu? içinizden benim için düşüncelerinize kulak asmak istemiyorumm beni anlayabilen birileri olsa keşke demekle avutuyorum kendimi. Ama ben gerçekten çıkarsız ve çok temiz bir sevgiyle sevdim bekledim şuan bu yazıyı okuyunca bile üzerine almayacak bir insan beklediğim belkide asla hiçbirzaman çoğu insan gibi umruna doku/na/madığım biri...... Sen yine üzerine alınma tüm bunları herkesin dediği neydi biliyomusun keşke benide böyle seven biri olsaydı.... Peki ya sen? acaba hiç içinden hiçmi geçirmedin bunca yazılarıma karşın keşke ben olsaydım o diye hala öylesine umursamaz mısın be adam. ismini bile yazamayacak kadar acizim belki ama hey sen kendinin farkında olmayan alçak gönüllü adam senin için buradayım yine seni görerek mutluyum.........