Bu zekayla çok-bile.

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
İnsanoğlu Ne garip değil mi Çok zeki Her şeyin kolayını basitini rahatını buluyor. Öldürmenin bile kolayını bulmuş toplu ölüm saçan silahlar yapmış. Her şeyi bulmuş da bu insan oldu bir tek beynin yavaş yavaş Elini eteğini işlerden çekmesine çare bulamamış.

Her şey ne kadar basit oldu artık değil mi? Bir şey hakkında bir bilgi mi gerekiyor 2-3 tuşla hallediyorsun, birilerine bir şey anlatmak mı istiyorsun ya da göstermek, uygun bir cihaz bul çok basit değil mi?

Evet arkadaşlar Evet her şey yaptık çok basit ama unuttuğumuz bir şey var biz beynimizi çalıştırmayı bıraktık. Beyin çalışırken çeşitli ³opsiyonları değerlendirir Bu da onun canlılığını ve devamlılığını korur.

Bugünlerde çok aklıma takılıyor internetten de buldum. Tuşlu telefonlar. Komik geldi değil mi hepinize. Vallahi ben onu bunu bilmem, bir şeyi veya bir yeri bulmak için hiç çaba sarf etmiyorum artık elimde bu cihaz varken. Adres sormak için Birilerinin yanına gitmeyi unuttum, yolda nasıl yardım istenir onu bir unuttuk. Çok eskiden kütüphanelere giderdim, bir yazıyı bir semineri hazırlamak veya öğrenip daha sonra anlatmak için. O kitapların kokusunu unuttuk. Okurdum tarih tarih ve kafama göre önemine dair yorumlar yapardım. Kütüphane orada mı sessiz olmalı ya İçinden yavaş yavaş fısıldardım :) O belli belirgin sessizliği özledim.

Sadece başta verdiğim iki örnek bile yeterli aslında, size göre neleri unutmaya başladınız? daha zeki olduğunuzu zannederek?

Fikirler ayrı ya da karşıt olabilir niye hep bunun için başlık açıp herkesi yeriyorsun ? sende olduğunu düşündüğün şey ne ? Sen Indigo çocuk Atakan mısın ?

1772823032275.jpeg

Yine git kütüphaneye kimse gitme demiyor. Ben okulun kütüphanesine gidiyorum arada. Yine yol sor tanımadığın insanlara. İnterneti bilgi aracı olarak kullan 100% doğru mu diye analiz et önce her okuduğun bilgi doğru değil ki çok alem adamsın

Yine git kütüphaneye kimse gitme demiyor. Ben okulun kütüphanesine gidiyorum arada. Yine yol sor tanımadığın insanlara. İnterneti bilgi aracı olarak kullan 100% doğru mu diye analiz et önce her okuduğun bilgi doğru değil ki çok alem adamsın
Hahaha hz internet varken diyorsun. İşte okurken beynin çapraz analiz yapar. Yeter ki tek kaynaklı okuma yapma. Benim demek istediğim biz beynimizi köreltmeyi hayatı hızlı yakalama olarak algılar olduk.

Hahaha hz internet varken diyorsun. İşte okurken beynin çapraz analiz yapar. Yeter ki tek kaynaklı okuma yapma. Benim demek istediğim biz beynimizi köreltmeyi hayatı hızlı yakalama olarak algılar olduk.
Yanlış anlamazsanız yaşınız kaç
Ayrıca sen ne yapalım istiyon

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Sevgili @kamil0920 ağam, örneğin ülkenin bir kısmı 2001 yılından beri beynini çalıştırmayı unuttu. İnsanlar işte böyle bazen yapacak bir şey yok.

Çok uzun hayatta okumam. Özet geçecek varmı olay ne yine

Geri