Bu zamana kadar en iyi stalkınız nasıldı?

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
Ben yabancı klipten kızın instagram adresini bulmuştum..

Bu zamana kadar ki en iyi stalkınız nasıldı?
Bu zamana kadar ki en iyi stalkınız nasıldı?
İşte kız bu..

İşte kız bu..

Dün bi videoda görmüştüm kız kimdi hatırlamıyorum stalk yaparken yanlışlıkla beğenirsen naparsın diye bi soru alıyordu o da engellerim demişti neler neler düşünülüyor
Ayrıca instagram hikayesini ss aldığınızda bildirim gidiyormuş bilginize……..skdjfj

Yaşadık bunun da kralını…
Yeter ki kafaya takmaya gör. 7 göbek sülalesine inersin. sklj

ben hiç bilmiyorum bu işleri, bir de niye yani

20220907_155157.jpg

temsili değildir, daha psikopatliklarini yaparım.

Zamanında sağlam şeyler yaptık tabi ne yalanlar açıklar yakaladik ve bunu çok farklı programlardan hallediyorum ama bıraktım çünkü sıkıldım yalan dolandan... güvendiğim insanlar bana yetiyor artık stalk işleri rafa kalktı nasil mutluyum ama öyle böyle değil..... bırakabilirsin.org

Beni stalk yapanı bende stalk yaparım.

Beni umursamayanı niye stalk yapayım.

Şimdi diyeceksin, "Ulen salak, seni stalk yapanı nerden bilecen? Stalk dediğin şey gizli olur."

Evet doğru. O zaman bende "Seni bi ara stalk yaptıydım" itirafı gelirse stalk yaparım.

• Hehe
Tepkiler: ne
En fazla burda online mi diye kişiye bakarım hepsi bu 🤷

Ben nereden bileyim buranın eski üyesi olduğunu. İstemeden stalklamış mı oldum şimdi ? Olmayaydım iyiydi.

Stalklayacak kimsem bile yok.
kfjjfjf

Çok keyifli bir iş taaaa 2017 yılında yaptığı sevgilisine kadar bulmuştum her şeyinizi her yerde paylaşmayın facebook zamanları çok güzelmiş

Forumda gizlice takıldığını düşünüp kendini dedektif sanan ve rahatsızlık veren birini bulmuştum 2-3 ay önce. Hala gizlice takıldığını düşünür...

Son düzenleme:
Hiç beceremem beğeni kalp falan mutlaka atarım. Bir keresinde uykuluyken aklıma düştü yattığım yerde instasına bakarken istek atmıştım…. O da anında kabul etti dkfkl engellemek durumunda kalmıştım…

Karşı tarafın huzurunu bozacak boyuta ulaşır ve şikayetçi olursa da "Israrlı takip suçu" kapsamında ele alınabilir, bu sebeple hiçbir koşulda doğru bulmuyorum.

Cok iyi stalklarim.
Istersem tabi.
Bu da anlik gelisiyor zaten. 1haber/yorum okurum; bu kim, tanidik mi? , karsilasmis olabilir miyiz, ayni yerlerde mi takildik ?, simdi ne yapiyor acaba fln gibi esintiye kapilirsam baglantida oldugu herkes dahilinde bakinmis oluyorum. Gereksiz ne kadar bilgi varsa ogreniyorum. Neyse ki ilgilenmiyorum kismim da aktif, tam bakinacakken amaaaan, deyip kapatiyorum. Kimse kim ya, babamin kizi degil ya...

20li yaslarda falan üsenmezdim muhtemelen de artık gercekten insanlarin hayatiyla bi %80 daha az ilgileniyorum; eriniyorum.
Yaslilik belirtisi zahar.

Geri