Bu yorumlar için düşünceniz nedir?

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Münevver Karabulut’un vahşice öldürüldüğü günden sonra onca zaman geçmesine rağmen,hala kafalarda bazı soru işaretleri kaldı.!
Şu an mezarı tekrar açılıp otopsi,dna filan yapılacak..ona ait olup olmadığını çözecekler.belkide üstüne örtecekler hayatta da olabilir..

Tiktok’ta genç bir kızın yorumuna denk gelmiştim geçen hafta.profiline girdim paylaşımlarını gördüm..Bütün o kadın katillerine ve en son Narini öldüren şahıslardan hayranlıkla bahsedip,övüyordu!!Dün yine bu tarz yorumlara denk geldim.Böylesine acımasız,ahlak dışı bir düşünceye nasıl gelebilir İnsan!?

IMG_9943.pngIMG_9942.png

kanzi oFaNsİf mİzAh kanzi

İnanılmaz toksik ve aşağılık bir sosyal medya kitlesi türedi. Aslında türedi demek oldukça naif bir düşünce. Masa başında uzun uzun düşünülerek, planlanarak yaratıldı bu garabet. Bu artık, aşağılık kitle ne yazık ki muhalefete dahi tesir eder hale geldi. Muhalif liderler ne yazık ki bu rezil kepaze güruhu kazanmak için türlü şaklabanlıklar yapıyor, türlü rezilliğe göz yumuyor. Koysanıza ulan şunların gtüne tekmeyi. Bu aşağılık kitlenin neyine yaranmaya çalışıyorsunuz? Rende mahsulü bu tipler sizin ajandanıza nasıl tesir ediyor?

twitter'da şu an bu olay gündem konusu. birçok hesap discord ve telegram kanallarındaki pislikleri ifşa edip, siber güvenliğe bildiriyor.
ergenlik veya farklı olayım, havalı olayımla açıklanamaz bu durum. gözünün yaşına bakmayacaksın.

Son düzenleme:
İlgi çekmek istiyorlar.

Siyasal islamcılar çok tehlikeli.Zombiler bassa onları bile müslüman gayrı müslim Sünni alevi diye ayıracaklar bu arap sevdalıları.

Arap sevdalıları sözünü climaxtan borç aldım.

Bu tarz yorumlara sıkça denk geliyorum.özelikle bir cemaate mensup tipler..yani onlara göre kapanıp evinde dursaydı,erkeklerle takılmak yerine din İmanla uğraşsaydı başına bunlar gelmezdi filan.ben böyleleriyle sık sık tartışıyorum etmediğim küfür kalmadı

twitter'da şu an bu olay gündem konusu. birçok hesap discord ve telegram kanallarındaki pislikleri ifşa edip, siber güvenliğe bildiriyor.
ergenlik veya farklı olayım, havalı olayımla açıklanamaz bu durum. gözünün yaşına bakmayacaksın.
Kitleleri nefretle dolduran, kadınlara, hayvanlara ve çocuklara karşı habis duygularla besleyen aşağılık tiplerin hepsi katlettiği insanın cenazesine gelen katil gibi olay yerine gelip vicdan mastürbasyonu yapmaya başlamışlar ama bu uzun sürmeyecek. Adım kadar eminim birkaç ay sonra iki yavrumuzun canını alan aşağılık katil için editler yapmaya başlayacak, kadın düşmanlığını durdurak bilmeden sürdürecek, kitlelerin beyinlerini yıkamaya hız kesmeden devam edecekler. Baba sütü acıdır diyen aşağılık tipler kendilerine dokunulmadıkça haysiyetsizliğin, onursuzluğun ve şerefsizliğin çıtasını her geçen gün daha da yukarı çıkartıyor. Sosyal medyada bunlarla mücadele etmeye çalışan insanlara saldırıyor, artık ortalığa saçılmış bilgilerimizi bulup o insanı ifşa ediyor, çoluğu çocuğu ve eşiyle tehdit ediyor hatta onları kendi iğrenç düşüncelerine alet ediyorlar ama kimse bunlara bir şey yapmıyor. İşte o 15-16 yaşındaki ezik, sünepe zarganalar artık siber zorbalıkla da kalmıyorlar. Bunların beyinleri öyle bir hale getirilmiş ki bunlar artık düşmanlıklarını, içlerindeki kin ve nefreti siber zorbalıkla tatmin edemiyor, bu yollarla dindiremiyor. Artık gerçek dünyada da can yakmaya başlıyorlar. Bunlar birbirleriyle bağlantılı, kuyrukları birbirlerine değen tipler. Birileri yıllarca buna göz yumdu ama artık yeter. Bunlar bir iki gerizekalı ergen olarak nitelendirilmeyi çoktan geçti. Bunlar artık güvenlik sorunudur, bunlar artık toplum sağlığını ve güvenliğini tehdit eden unsurlardır. Bunlarla rehabilite edilmek üzere değil, bunları yok etmek üzere mücadele etmek gerek. Bunun için tek yok milli eğitimi kurtarmak, millileştirmek. Başka yolumuz yok.

sosyal medya linç kültürü ve kaostan besleniyor....... efendi özgün içeriğin veya bir kullanıcının hiçbir değeri yok çünkü çok sıkıcı......... toplumu tahrik eden bir içerik üret veya bir kullanıcı ol, otur viral oluşunu izle........

Geri