Bu yiyecekler libidoyu artırıyor - Libidoyu artırmanın doğal yolları

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Alternatif Tıp ve Şifalı Bitkiler
Konu sahibi son olarak 1204 gün önce görüldü
Bu yiyecekler libidoyu artırıyor - Libidoyu artırmanın doğal yolları

Libido düşüklüğü, erkek ve kadınlarda aile hayatını etkileyen ortak sorunlardan. Bu, bir cinsel fonksiyon bozukluğu yani bir hastalık ve utanılacak bir durum değil. "Bu hastaların tıbbi destek almaları aile hayatları için yapacakları en doğru adım" diyen Üroloji Uzmanı Prof.Dr. Mete Kilciler libidoyu artıran yiyecekleri sıraladı. İşte libidoyu artırma yolları...

1
5f2ada0c5542830d108898b5

Üroloji Uzmanı Prof.Dr. Mete Kilciler "Yorgunluk, stres, depresyon, aile sorunları, kronik hastalıklar, uykusuzluk, bazı ilaçlar (antidepresanlar, bazı prostat ilaçları) ve obezite, libido değişikliklerine özellikle de libidoda düşmeye sebep olur.
2
5f2ada095542830d108898af

Bu hastaların ya yaşam biçimlerini değiştirmeleri ya da tıbbi destek alabilecekleri bir üroloji uzmanına müracaat etmeleri gerekir” dedi.

3
Erkeklerde libido neden düşer

Erkeklerde libido neden düşer?
Erkeklerde yaşın ilerlemesi ile beraber ortaya çıkan hareketsizlik, kan yağları yüksekliği, obezite, diyabet, tansiyon, kalp hastalığı ve bu hastalıklar nedeniyle alınan ilaçların libido azalmasına sebep olabildiğini kaydeden Prof. Dr. Mete Kilciler, şu tavsiyelerde bulundu:

4
5f2adaa45542830d108898d8

“Libidoyu artırmak için sigarayı bırakmak, günlük düzenli yürüyüş ve egzersizler, yeteri kadar uyku, doğal beslenme, kilo vermek, stresli ortam ve durumlardan uzak durmak, kendinize zaman ayırmak, tatil yapmak gerekli. Afrodizyak besinlerin tüketilmesi de libidonun artmasına yardımcı olur. İşte libidoyu artıran o besinler...

5
MUZ

MUZ

6
ÇİLEK

ÇİLEK

7
KEREVİZ

KEREVİZ

8
ÇİĞ FINDIK

ÇİĞ FINDIK

9
KABAK ÇEKİRDEĞİ

KABAK ÇEKİRDEĞİ

10
SARIMSAK

SARIMSAK

11
KIRMIZI BİBER

KIRMIZI BİBER

12
KARANFİL

KARANFİL

13
TARÇIN

TARÇIN

14
KİMYON

KİMYON

15
GİNSENG

GİNSENG

16
KEÇİBOYNUZU

KEÇİBOYNUZU

17
MAYDANOZ

MAYDANOZ

18
ZENCEFİL

ZENCEFİL

19
İSTİRİDYE

İSTİRİDYE

20
KARİDES

KARİDES

21
BAL

BAL

22
ÇİKOLATA

ÇİKOLATA

23
İNCİR

İNCİR

Pembenar

Çok fazla yiyecek seçen birisi olarak listenin hemen hepsini yiyor olmak güzel.
Tabii ki balık pek sevmem o ayrı :) ayrıca stres tam bir libido düşmanı, uzak durmak lazım ama şu hayat şartlarında mümkün olmuyor.

Karanfil oylum oylummmmmm
Geliyor selvi boylummmm
Selvi boylum gelinceeee
Şen olur benim gönlüm
Vay benim efendim efendimmm

Sarımsak yedikten sonra libidonuz artsa ne artmasa ne? O saatten sonra sizi kim yanına yaklaştırır.

Yav sarimsak yiyip girmicen adamin koynuna zaten.

Mesir macunu Malatya nın atomu neden listeye girememiş

Olm libido başka iktidar başka bişey.

Geri