Bu virüsten nasıl kurtulurum?

• Kullanıcı atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü

Dün akşamdan beri böyle bir virüs bulaştı bilgisayarıma. Facebook, Youtube ve Google'a giremiyorum. İnternet sitelerinde araştırıp birkaç şey denedim ama olmadı. Sabah bilgisayarı formatladım, yine olmadı. Aynı durumdan muzdarip olup, çözen var mı acaba?

Fort attın ve olmadımı allah allah başlat - çalıştır - msconfig oradan bilgisayar başladıgı zaman çalışan programalra bakarmısın hepsini deadaktif et bilgisayarı tekrar başlat

Fort attın ve olmadımı allah allah başlat - çalıştır - msconfig oradan bilgisayar başladıgı zaman çalışan programalra bakarmısın hepsini deadaktif et bilgisayarı tekrar başlat

Onu da yaptım. Anladığım kadarıyla dns olayı bu. Modemlere sızmışlar. Modemi sıfırlayın demişler. Onu deneyeceğim birazdan.

eğer modemden ise yazık olmuş format atman kardeşim

Dalga geçin diye konu açmadık. İşin formatla alakası yok. Modem ve dns olayı . Bilip bilmeden konuşmayın.

modemi resetle , resetlemeden öncede modemin update ini indir varsa en güncelini, birde öyle dene.

Dns'nin ne olduğu hakkında bi fikrin var mı? hadi diyelim dnsden senin deyiminle modemine sızdılar adamların işi gücü yok bu sadece flash player yükletme amacı olan uygulamayı mı yükler? program ekle kaldırdan bak yabancı olduğun bi program var mı tarayıcınında kurulu olan eklentilere ve uygulamalara da bak ordan olmuştur. format atınca böyle bi sorun kalmaz.

bence bide combofix ile tarat hepsinden önce .

Hatrım Kalır , flash player değil bu. Trojan yüklemek için oluşturulmuş sahte bir uyarı ve sadece bana bulaşmadı. Yeni yayıldı. Google, Facebook ve Youtube girmiyor. Geri kalanda sıkıntı yok. Dns değiştirerek google girmeye başladım. Ama diğerlerine giremiyorum.

Geri