Bu ülke hepimizin

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
15590377_714015068772731_3538146942174532409_n.jpg

Türk-Kürt, Sağcı-Solcu, Alevi-Sünni, Laik-Dindar diyerek parçalara ayrıştıramayacak kimse bu milleti....
BU ÜLKE HEPİMİZİN
YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ

ülkemizde yaşayıp ekmeğini suyunu içip acı olaylarımızda düşmanın başına gelmiş gibi sevinen lağım farelerinin değil

Alevileri diline dolayanlar Aleviler kadar temiz olsa keşke.

Bazen dusunuyorum da, bir ulusun basina bela gelince ulkemize sığınıyorlar. Peki ayni bela bizim başımıza geldiginde ne yapacagiz? Gidecek yer var mi? Gidemeyiz, kalmamiz gerek. 100 yil once sirt sirta vermistik, yine yapmaliyiz.

Bu ulke bizim.

İdeolojik bakmayin, sunu bir dusunun. Bu ulkede hem yaz hem kis ayni anda yasanabiliyor. Ayni ulkede yer alti zenginligi var. Ayni ulkede tarim zenginligi var. Suyumuz tertemiz, havamiz tertemiz. Her sehrin kendine has insani, rengi, nesesi var. Trakyalinin şivesi bize dert unutturmadi mi? Lazlarin sivesi en moralsiz animizda guldurmedi mi? Doguya gidince en guzel sofralar kurulmadi mi? Var mi Karadenizin yesili gibi bir renk? Guneydeki berrak deniz nerede var?

Kardesim, kopegin bile en krali bu topraklarda yasar. Fakat bir köpek kadar olamamis insanlarin siyasi cirkeflikleriyle kandirilmisiz.

Bu ulkenin masum insanlari, gazetede cikan cinayet ve tecavüz haberleri yuzunden genellemeye kurban gitmiyor mu?

Bu guzel ulke bizim, yapmamiz gereken ilk sey sevgi pitircigi olmak. Evvela bir sevelim. Biz sahiden guzel severiz. Unuttuk mu?

Aleviyim ve alevi olmaktan da gurur duyuyorum.
İkı üç şekilsizin lafı ile kimse kimseyi ayıramaz.
Hepimiz Adem ile Havva'dan geliyoruz.
Hepimiz müslümanız.
Ama ayırt edenlerin soyundan şüpheliyim.

fotoğrafın saf mesajını gerçekten alabilen var mı yoksa çocuk askerler üzerinden böyle bir mesaj verilmesinden bi tek rahatsız olan ben miyim.

Bir Türk olarak benim sahip olduğum
Haklara sahip olmayan birkürt veya Alevi
veya başka etni siteye ait sahip kim varsa
bunların hakkını savunurum
Lakin
Bu devlet bize atalarımızdan ecdadımızdan emanet
Bin bir acılarla kuruldu
Bayrağı ayyıldızlı hilal
Bunun yanına hiç bir paçavrayı kabul etmem
ortak etmem,
Eşit vatandaşlığa evet
Bölücülüğe devlete ortak olmaya
Canım pahasına hayır

Küfür ettiğim için pişmanım. Kendimi kontrol etmem öfkeme hakim olmam gerekiyordu .
Ama bu senin küfürü hak etmediğin anlamına gelmiyor !

Bana istediğin kadar küfredebilirsin ama anamı babamı katmak ne oluyor artislik yapıyorsun birde yok geldiğinde söyle numaranı ver falan benim anana saygım var ondan susuyorum

Bir Türk olarak benim sahip olduğum
bunların hakkını savunurum
Lakin
Bu devlet bize atalarımızdan ecdadımızdan emanet
Bin bir acılarla kuruldu
Bayrağı ayyıldızlı hilal
Bunun yanına hiç bir paçavrayı kabul etmem
ortak etmem,
Eşit vatandaşlığa evet
Bölücülüğe devlete ortak olmaya
Canım pahasına hayır
Türkiye Cumhuriyeti Devletinde tüm vatandaşlarımız din, dil, ırk mezhep ayırımı olmaksızın eşittir ve Türk milleti'nin şerefli birer mensubudurlar.
Bu birliğimiz Anayamızda teminat altına alınmıştır. Hal bu iken durduk yerde, ''eşit yurttaşlık'' tan söz etmeniz ne anlam ifade ediyor, bunu bizlere açıklar mısınız?

Türkiye Cumhuriyeti Devletinde tüm vatandaşlarımız din, dil, ırk mezhep ayırımı olmaksızın eşittir ve Türk milleti'nin şerefli birer mensubudurlar.
Bu birliğimiz Anayamızda teminat altına alınmıştır. Hal bu iken durduk yerde, ''eşit yurttaşlık'' tan söz etmeniz ne anlam ifade ediyor, bunu bizlere açıklar mısınız?

Bildiğin eşit vatandaşlık
Bunun neyini açıklayacağım
Söylermisim?

Terör destekçisi olan ölü sevici o. Çocukları bu vatanın sahibi değil. PKK ya TAK a IŞİD e laf söyletmesin, onlar özgürlük savaşçısı desin, gerilla desin, sonra bu vatan hepimizin. Forum dahil bütün terör destekçilerinin anasının rahmine kadar yolu var. Öptürsün gitsinler bu memleketten. Aynı şekil Alevi Sünni Kürt Türk ayrımı yapan karaktersiz haysiyetsizler de gitsin. Onlarda bu vatanın sahipleri değil. Affedersiniz bu şeref yoksunları gittikten sonra ülke daha güzel bir yer olacak.

Bildiğin eşit vatandaşlık
Bunun neyini açıklayacağım
Söylermisim?
Benim bildiğim ''Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir'' şeklinde Anayasamızda değiştirlmesi bile teklif edilemeyecek olan bu ifade gereği tüm vatandaşlarımız ırkı, dini, mezhebi ne olursa olsun Türk milletinin şerefli bir mensubu olarak hür ve eşit olduğudur.
Siz ise Anayasamızdaki değiştirilmesi bile teklif edilemeyecek olan bu yasaları adeta çiğnercesine:
''Bir Türk olarak benim sahip olduğum

bunların hakkını savunurum''
diyorsunuz.
Demek istiyorsunuz ki; bu ülkede bir kürt, alevi, şii, sünni, rum, arap, ermeni,vb. ne kadar dini ve ırkı ayrı olan varsa benimle eşit değil. Ardından da bunların haksızlığa uğramış olduğunu ve de haklarının savunulması gerektiğini ifade ediyorsunuz. Ben de size diyorum ki; hayır, hepimizin eşit olduğu anayasamızla sabittir, değiştirilmesi bile tavsiye edilemez.

Şunu da ekliyorum; Hal böyle iken sizin ''eşit vatandaşlık'' diye bir kavramı ortaya atmanızın altında ülkemizde eşitsizlik varmış da bunu değiştireceğiz herkesin farklılıklarını ortaya koyabildiği, yani kimlikleştirildiği yerel yönetimlerin birbirinden bağımsız hareket edebildiği çok dilli, çok dinli, çok mezhepli federatif bir yeni devlet anlayışının yattığı ayan beyan ortadadır.
Bunun örneği bugün Irak'ta, Suriye'de uygulanmak istenen de ırk ve din, mezhep temelinde bölünmüş ABD -İsrail- AB güdümünde devletçikler (BOP) projesidir.

Bu gerçekler ortada iken hala ''eşit vatandaşlık'' gibi ülkemiz gerçekleriyle hiç bağdaşmayan, ''farklılıklarla bir arada yaşamak'' gibi masumane bir söylemi kendinize slogan edinip asıl söylemeye bir türlü cesaret edemediğiniz, ''önce parçalayalım sonra nasıl olsa küçülerek zayıflamış olan bu parçaları yutmak kolay olur'' mu demek istiyorsunuz?

Benim anladığım budur!

Demek istiyorsunuz ki;
Ne demek istediğimi yazdım
Demek istiyorsunuzkiyle başlayıp kafamın içindekileri
okumaya çalışıyorsunuz.

Anayada eşit yurttaşlık yazıyor diye
Eşitlik olmuyor
80 yıldır bu memlekette Kemalizm
Diktası yaşatıldı bu millete
Azınlık mallarına el kondu
Ana diller yasaklandı
Türk olmayanlara zorla
Ne mutlu türküm dedirtildi
Sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi
Anayasadan bahsediyorsunuz

Bende Aleviyim, Gurur duyuyorum. Vatanımla insan gibi insan olan herkesle.

Ne demek istediğimi yazdım
Demek istiyorsunuzkiyle başlayıp kafamın içindekileri
okumaya çalışıyorsunuz.

Anayada eşit yurttaşlık yazıyor diye
Eşitlik olmuyor
80 yıldır bu memlekette Kemalizm
Diktası yaşatıldı bu millete
Azınlık mallarına el kondu
Ana diller yasaklandı
Türk olmayanlara zorla
Ne mutlu türküm dedirtildi
Sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi
Anayasadan bahsediyorsunuz
Seksen yıldır bu ülkede sen kürtsün, sen çerkezsin, boşnaksın, pomaksın, lazsın, alevisin, sünnisin, şiisin, fethullahçısın, menzircisin, nakşibendicisin gibi milletimizi ayrıştırıcı ifadeler bu milletin evlatları arasında son 14 yıldır yaşadığımız gibi kullanılır değildi. Ne zaman ABD nin kurdurduğu AKP kuruldu bu sarfettiğiniz sloganlar başta medya borozanları olmak üzere siyasetçilerimiz dahil tüm eli kalem tutan yazar çizerlerimiz varsa birkaçı müstesna ağızlarında ciklet gibi çiğnenir oldu.
İddia ettikleriniz, Başta PKK nın ve FETÖ nün medya maymunları tarafından son 14 yıldır gözlerimizin içine baka baka bizlere pompaladığı iftiralardır. Hiçbirinin gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur.
Elinizde de tek bir dişe dokunur kanıt da yoktur.

Ayrıca ifadelerinizi eksik bıraktınız:
''Dinciliğimizden, mezhepçiliğimizden ırkçılığımızdan, şeyhimmize bağlılığımızdan, Allah ile insanları kandırmamızdan, ingilizlerle işbirliği yapıp ülkemizin işgal edilmesine, yağmalanmasına, Türk milletinin aşağılanmasına göz yumduğumuzdan ötürü de suçlanıp cezalandırıldık'' demeliydiniz.

Bu arada, ''kemalizm aşılmalıdır'' diyen CİA eski direktörü Graham Fuller hocanıza söyleyin, bir darbeyi bile adam gibi yapamadığından ötürü hayıflanmasın, bir sonraki sefere sizleri daha donanımlı bir şekilde yetiştirirse belki başarılı olur!....:cat:

Seksen yıldır bu ülkede sen kürtsün, sen çerkezsin, boşnaksın, pomaksın, lazsın, alevisin, sünnisin, şiisin, fethullahçısın, menzircisin, nakşibendicisin gibi milletimizi ayrıştırıcı ifadeler bu milletin evlatları arasında son 14 yıldır yaşadığımız gibi kullanılır değildi. Ne zaman ABD nin kurdurduğu AKP kuruldu bu sarfettiğiniz sloganlar başta medya borozanları olmak üzere siyasetçilerimiz dahil tüm eli kalem tutan yazar çizerlerimiz varsa birkaçı müstesna ağızlarında ciklet gibi çiğnenir oldu.
İddia ettikleriniz, Başta PKK nın ve FETÖ nün medya maymunları tarafından son 14 yıldır gözlerimizin içine baka baka bizlere pompaladığı iftiralardır. Hiçbirinin gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur.
Elinizde de tek bir dişe dokunur kanıt da yoktur.

Ayrıca ifadelerinizi eksik bıraktınız:
''Dinciliğimizden, mezhepçiliğimizden ırkçılığımızdan, şeyhimmize bağlılığımızdan, Allah ile insanları kandırmamızdan, ingilizlerle işbirliği yapıp ülkemizin işgal edilmesine, yağmalanmasına, Türk milletinin aşağılanmasına göz yumduğumuzdan ötürü de suçlanıp cezalandırıldık'' demeliydiniz.

Bu arada, ''kemalizm aşılmalıdır'' diyen CİA eski direktörü Graham Fuller hocanıza söyleyin, bir darbeyi bile adam gibi yapamadığından ötürü hayıflanmasın, bir sonraki sefere sizleri daha donanımlı bir şekilde yetiştirirse belki başarılı olur!....:cat:
Doğru insanlar kendilerini ak parti döneminde
İfade etmeye çalıştı
Önceleri Kürt laz Çerkez Alevi Ermeni Abaza yoktu
Dillendirmek yasaktı
Herkes Türk'tü bu memlekette

Doğru insanlar kendilerini ak parti döneminde
İfade etmeye çalıştı
Önceleri Kürt laz Çerkez Alevi Ermeni Abaza yoktu
Dillendirmek yasaktı
Herkes Türk'tü bu memlekette
Anladım!
Önun için hendekler kazıldı, Allah ile aldatanlar çoğaldı, sen Türk'üm dersen birileri de Kürt'üm der diyenlere meydanlar teslim edildi, hırsızlık, rüşvet, terör eylemleri birbirini kovaladı ülkemiz eyaletlere bölünmek istendi, darbeler yapıldı, üç beş üniversite bitirmiş anlı şanlı komutanlarımız, bili adamlarımız, siyasetçilerimiz, ikokulu bile dışarıdan bitirmiş birisine Allah gibi tapıp onun emri altına girdiler. ülkemiz yakılıp yıkılmak istendi.
Graham Fuller hocanız darbe gecesi Büyükada'dan helikoterle kaçtı.

''Kemalizm aşılmalıdır'' diyen hocanızda bile yürek yokmuş sizde olsa ne yazar!

Geri