Bu tavukların her yeri siyah, eti bile.

Konu sahibi son olarak 2875 gün önce görüldü
Rare Breed Of Chicken Is All Black, Even Its Organs - Video Dailymotion

[DAILYMOTION]x2159qr[/DAILYMOTION]

ae3Gnmj_700b.jpg

Tavuktan ve siyahtan nefret ettim şu an..

photoshop olsa diyesim geldi umarım oledir.

Çok güzeller. Nesi bu kadar tiksindirdi?

video da var, after effects olabilir :D

ama gerçek
Dediğin gibi baktığımız dev cüsseli insanlar var ama after effects onuda yesiil dev olarak yiyoruz ya benim güvenim kalmadı sanırım :) teknoloji çok ilerledi çok :D
Not : acaba şimdi diyolar ya kırmızı et işte sert olur hazımı zordur beyaz et daha sağlıklı felan diye açaba bunun için yorum nedir.(yani yerken hindi gibimi yoksa dana gibimi eti merak ettim şimdi)

Dediğin gibi baktığımız dev cüsseli insanlar var ama after effects onuda yesiil dev olarak yiyoruz ya benim güvenim kalmadı sanırım :) teknoloji çok ilerledi çok :D
Not : acaba şimdi diyolar ya kırmızı et işte sert olur hazımı zordur beyaz et daha sağlıklı felan diye açaba bunun için yorum nedir.(yani yerken hindi gibimi yoksa dana gibimi eti merak ettim şimdi)

Bence kaz eti gibi.

Yumurtaları da siyah mı merak ettim. jhsdgha

Görüntüsüne aldanıp yemeyen insanlar bunu nasıl tüketiyor?

mumbar-dolmasi.jpg

Pişince nasıl gözüküyor acaba ? siyah tavuk etinden yapılmış yahni resmi vs. var mı ? :T:

Biraz sert, herkes çok lezzetli buluyo ama ben kırmızı etçi olduğum için beğenmemiş olabilirim -)

Hım o vakit burdan anladığım kadarıyla tümden bütüne yaklaşımdan bu horz yenmez aga zaten o neymiş ya tutmadı gözüm (not:bende et oburum)

henüz beyazı ile bile tanışmamışken
siyahı derin ızler bıraktı şu an bende

Geri