R
Restful
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Bu tarz benim , bu tarz benim başvuru, bu tarz benim programı katılım, bu tarz benim pogramı başvuru şartları, bu tarz benim programı , bu tarz benim programına katılım, bu tarz benim programına nasıl başvurulur, bu tarz benim programına nasıl katılınır, bu tarz benim yarışması başvuru formu,bu tarz benim yarışması
Hafta içi her gün 13.00'da Show Tv ekranlarina gelen yarışmada toplamda 13 tane yarışmacının bulunmasının yanı sıra her gün 2 tane halktan seçilmiş kişiler jürinin önüne çıkmakta ve yıldız almayı başaranlar yarı finale katılım hakkı kazanmaktadır.
Bunun için yapmanız gereken show tv'nin resmi sitesinden bu tarz benim yarışma formunu doldurmak.
Hafta içi her gün 13.00'da Show Tv ekranlarina gelen yarışmada toplamda 13 tane yarışmacının bulunmasının yanı sıra her gün 2 tane halktan seçilmiş kişiler jürinin önüne çıkmakta ve yıldız almayı başaranlar yarı finale katılım hakkı kazanmaktadır.
Bunun için yapmanız gereken show tv'nin resmi sitesinden bu tarz benim yarışma formunu doldurmak.