Bu Tarz Benim Trajedisi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
2014'ün son çeyreğine damga vurmuştu "Bu Tarz Benim" isimli moda ve tarz yarışması. Türkiye'nin en tarz giyinen kadını seçilecekti; ancak Türkiye'nin en tarz reality show'u oldu Bu Tarz Benim.

Yarışma başladığı andan itibaren fenomen olmuştu. Dizileri tuymayan, bitip tükenmek üzere olan Show TV kanalına adeta ilaç gibi gelmişti. Reyting rekorları kırıyor; kadın erkek, çoluk çocuk müdavimi olmuşlardı programın.

Hem birbirinden güzel kadınlar hem ilgi çekici ekibiyle hep takip edildi, hep izlendi. Tabii televizyon kültürünün olmazsa olmazı kavga dövüş eksik olmuyordu. Özellikle Özlem Özden Ayşegül Doğan ve Nur Bozar'lı polemikler gündeme damga vuruyordu. Yarışmacılar birbirini kırasıya, pervasızca eleştiriyorlardı. Bu kanalın ve yapımcının işine geliyordu; çünkü bu durum reytingleri tavan yaptırıyordu.

Daha sonra Nur Bozar elenmek istiyorum diye çıkış yaptı. Kızın üzerine oyunlar yapıldığının, Nur Bozar'a yapımcının özel oda tahsis ettiğinin vs vs pek çok şey yazılıp çizildi. Güzelliği ve bir anda büyük bir hayran kitlesini ardına katan Nur Bozar'ın teklif aldığı için bıraktığı söylendi. Nur Bozar yeni bir ses yarışmasında arka plan sunuculuğu yapacak.

Bu kadar ses getiren yarışma televizyonun dahi çocuğu Acun'u da harekete geçirmiş ve programı kanalına transfer etmişti. Ancak Show TV programın isim hakkının kendisinde olduğunu iddia ediyordu. Yapımcı isim hakkı bende diyor, Show TV de bende diyor.

Bu rekabet yeni bir savaşın da fitilini ateşlemiş oldu. Yani hem Show TV'de hem de Acun'un kanalı TV8'de tarz yarışması olacak. Muhtemelen iki programın ismi de Bu Tarz Benim olacak.

Show TV'nin ekibinde Cemil İpekçi, Sibel Arna ve Umut Eker yer alacak jüride. Sunuculuğunu ise Ebru Akel üstlenecek.

TV8'de ise reyting rekorları kıran programın ekibinde Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun jüri koltuğunda oturacağı bir sezon başlayacak. Sunucluğunu Öykü Serter yapacak, arka planda Uğurkan Erez olacak.

Eğer ki bu bir maç ise Acun Ilıcalı 1-0 avantajlı başlıyor maça. Nur Yerlitaşlı jürinin daha çok ses getireceği açık. TV8'deki program Pazartesi 15:30'da başlıyor; Show TV'deki program ise 19 Ocak'ta başlayacak.
Acun Ilıcalı'ya başarılar.

2 programın ismide tamamen aynı nedenini anlamış değilim hala..

Bu Tarz Benim ismi marka oldu çünkü. Show TV "O benim topum, kimseye vermem." misali davranıyor. Çünkü dizileri tutmuyor. Elinde tek reyting kaynağı bu program vardı.

Show Tv nin de alacak ödememe yüzsüzlüğü dur durak tanımıyor...
Zamanında kazandığı paralardan Acun a düşen payı efendi gibi ödeseydi şimdi bu rezilliğe düşmezdi
:kıyaslayıncashowunkadrorezalet:

Yarışma kültürüne dedikodu, kıskançlık, kişisel çıkarlar ve ego yükleyen juri üyelerine ve kamera arkasında yazılan senaryoları uygulayan yarışmacılara başka ülkelerde rastlayamazsınız.

bu proğram hala yayında mı , ne zaman vardı ne oldu , konu neydi kim tarz oldu ... vs bilmiyorum bile

tarz değil daha çok insanların yaptığı yüzsüzlükler çirkinlikler konuşuyor bu programda:S

İnsanları alın teri ,bilgi ve ilkelerle yaşamak yerine kolay yoldan,absürd laf salataları ile şöhret olmaya özendiren program.Varlıklarını fizikle ispatlamak isteyenlere yönelik olsa gerek.Oysa ki varlık fizikten daha öte bir kavram.
Birilerinin zaafı kullanılırken birileri de bundan para kazanıyor.Başka da bir anlamı olmayan boy gösterileri.

Televizyon izlemediğim için haklı olduğumu düşündürecek sebep oldu bu yazı

Geri