Bu Tarz Benim Nur Bozar Kimdir?

Konu sahibi son olarak 566 gün önce görüldü

Bu tarz benim yarışmasınıns evilen isimlerinden bir tanesi olan Nur Bozar güzel fiziği ile dikkat çekiyor. 24 yaşında ki güzel manken ve model Nur Bozar resimleri sizlerle.

Nur Bozar Kimdir ?
2012 Miss Model Of Turkey’de basın güzeli seçilen Nur Bozar şu an bu tarz benim yarışmasında ki 13 güzel yarışmacıdan bir tanesidir.
Babutsa’nın Yanayım adlı klibinde oynayan ve ismini duyuran başarılı manken artık bu tarz benim yarışmasına boy gösterecektir.

217-200x300.jpg
a-297x300.jpg
c-199x300.jpg

Allah için güzel kız, iyiki elenmemiş.

Bütün Türkiye seviyor bu kızı işi sms oylarıyla yapsalar zaten hayatta elenmez :tatlı:

Acun haber programı sunduracakmış kulağıma gelen duyumlara göre :p

Tarz Benim yarışmasından olaylı bir şekilde elenen Nur Bozar’ın sunuculuk yapacağı iddia edildi.
Show Tv ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasından ayrılmak istediğini söyleyerek elenen Nu Bozar’ın Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında sunuculuk yapacağı iddia edildi.
Bu Tarz Benim yarışmasına katıldıktan sonra ünlenen Nur Bozar’ın yarışmaya devam etmek yerine televizyon sektörüne girmek istediği iddia edildi. Önümüzdeki günlerde Nur Bozar’ı programlarda sunuculuk veya dizilerde oyuncu olarak görüleceği ise kesin gibi.

Geri